FOTO by Asos

Moda

Cvjetni i točkasti uzorak isprepliću se na ovoj stylish haljini!

Viktoria Mikulić 11. svibnja 2023.

Krasotica mini izdanja dolazi s potpisom Asosa…

Postoji odjeća koju nosimo za svaki dan, ona je ležerna, jednostavna, neupadljiva. Bez obzira je li riječ o poslovnom ili casual looku, svakodnevno odijevanje prvenstveno biramo komade u kojima se osjećamo opušteno.

S druge strane, tu je i ona, nešto slađa odjeća koju biramo za određene svečane prigode. Ta odjeća ima posebno mjesto u svom ormaru i najčešće uz istu imamo pripadajuće modne dodatke poput nakita i torbice, kao i obuću.

Nova Asos haljina obasuta je s cvijećem i točkicama!

Ako ste u potrazi za jednim takvim odjevnim predmetom koji će vas istaknuti iz mase i omogućiti centralno mjesto na plesnom podiju, škicnite novu mini haljinu s potpisom Asosa koja će plijeniti pažnju gdje go se pojavila. Ovu haljinu krase dva omiljena proljetno-ljetna printa, točkice i cvjetni uzorak koji se međusobno isprepliću te čine božanstvenu mašnu s prednje strane.

Uz preplanuli ten i visoke potpetice, ova haljina u potpunosti će doći do izražaja. Uz nju vam nije potrebno previše drugih detalja, eventualno neka neutralna clutch torbica i decentne naušnice.

Ako mislite da zaslužuje specijalno mjesto unutar vaše svečane garderobe i ako pred sobom imate važno događanje gdje želite ostaviti sve bez daha, ova haljina trenutno je na popustu i njezina cijena iznosi £14.47, a pronaći je možete na LINKU.