FOTO by Mango

Moda

Cvjetne kreacije iz Manga stvorene su za ljetna vjenčanja

Daria Lovrić 17. svibnja 2022.

Limitirana Sunset Celebration kolekcija od koje zastaje dah...

Obožavamo ljeto i visoke temperature, ali i vjenčanja i ostale svečane prigode. Međutim kada se riječ vjenčanje i riječ ljeto spoje u istu rečenicu, to ponekad može rezultirati nezadovoljstvom. Savršena frizura, savršen cjelodnevni makeup i udoban svečani outfit ne idu ruku pod ruku s toplotnim valovima kada temperatura prelazi 30 stupnjeva.

Zadnjih nekoliko godina, naš kalendar s obavezama je bio prazan radi pandemije i upravo nam je zato ove godine vrlo popunjen. U potrazi za idealnim modnim komadima u kojima ćemo zasjati na ljetnim vjenčanima i odlično podnijeti visoke temperature, posebno nas je iznenadila nova kolekcija poznatog brenda Mango.

Riječ je o limitiranoj Sunset Celebration kolekciji koja nas je očarala svojim dizajnom i predivnim laganim i lepršavim materijalima.

Kolekcija vrvi šarolikim cvjetnim uzorcima za koje ne moramo posebno napominjati da su hit ove sezone. Cvijeće i vesele boje rado ćemo viđati na gradskim ulicama, plažama, ali i u svečanim prilikama.

Haljine opuštenog i lepršavog kroja su idealan izbor jer će nam olakšati dominaciju na plesnom podiju sve do ranih jutarnjih sati. Ono što nas je posebno oduševilo u ovoj limitiranoj kolekciji je Mangov izbor materijala za izradu božanstvenih kreacija.

Radi se o šifonu – finoj, tankoj i prozirnoj tkanini koja lijepo pada i ne gužva se. Primjerena je za plisiranje i nabiranje i najčešće se koristi za lagane ljetne i svečane haljine, tunike, bluze, suknje, šalove, marame i slično. Apsolutan je favorit za visoke temperature jer će našoj koži dati mogućnost „da diše“.

Naše favorite iz Sunset Celebration kolekcije s cijenama pogledajte u galeriji: