FOTO by freepeople.com

Modni dodaci

Cvjetne koturaljke u retro stilu naša su najveća opsesija!

Viktoria Mikulić 30. lipnja 2022.

Ljetne večeri provodimo na koturaljkama vintage izdanja!

U posljednjih tjedan dana preko dana možda nije preporučljivo izlaziti, no zato nam preostaju kasne večeri kada konačno možemo udahnuti malo svježeg zraka i prošetati parkom, voziti se na biciklu ili rolati.

Ljeto ima svoje čari i bez obzira što nas živciraju visoke vrućine, odmah je sve nekako ljepše kada dan duže traje i kada je period iza posla gotovo jednak onome koji provodimo na radnom mjestu.

cvjetne koturaljke

Ako se još ne spremate na more i prijeko vam je potrebna okupacija, umjesto znojenja u teretani predlažemo malo drugačiji kardio trening – rolanje po Jarunu, Maksimiru, Bundeku ili gdje god vam se prohtije. Za ljeto 2022. pronašli smo neodoljiv model u vintage izdanju koji će u prvi plan staviti noge, a vas razvedriti apsolutno svak put kada ga pogledate.

cvjetni uzorak

CVJETNE KOTURALJKE NEŠTO SU NAJPOSEBNIJE ŠTO SMO VIDJELI U POSLJEDNJE VRIJEME

Ove ekskluzivne koturaljke s potpisom FP Movement Cynthie Rowley x IMPALA vraćaju nas u 70-e. Istaknute u pastelnom cvjetnom printu inspiriranim retro štihom, ove vam koturaljke omogućuju da zasjate i na užarenom gradskom asfaltu. Odgovarajući kotačići i vezice finalan su touch ovih ljepotica koje izazivaju nostalgiju.

cvjetne koturaljke

Za sve koji obožavaju retro stil odijevanja i uvijek se trude biti original, ove koturaljke definitivno će vas istaknuti iz mase i uz njih ćete još više zavoljeti ovu mnogima omiljenu aktivnost. Njihova cijena iznosi $120.00, a pronaći ih možete na web trgovini freepeople.com!