FOTO by Home decor

Dekor

Cvjetne dekoracije uz koje će svaki interijer zasjati u novom ruhu!

Viktoria Mikulić 03. rujna 2020.

Ovi raskošni primjerci uvertira su u jesenske dane…

Ušli smo u mjesec rujan, jedan od najraskošnijih u godini, koji nam donosi neviđene palete boja na gradske ulice. Iako mnogi žale za ljetom i dužim danima, naredna sezona prepuna je cozy trenutaka u kojima ćemo uživati punim plućima, a osobito u onima koje provodimo u vlastita četiri zida.

Baš zato što moramo zasukati rukave i raditi više nego inače, naučit ćemo cijeniti svaku slobodnu minutu.

Uz društvo najmilijih, kratit ćemo poslijepodneva i opuštati se u toplini doma, a kako bi ugođaj bio na još višoj razini, pronašli smo dekoracije kojima možete upotpuniti ambijent.

Osim što ćemo ljetnu garderobu zamijeniti nešto toplijim komadima, tako i naš interijer zaslužuje zasjati u novom ruhu. U potrazi za jedinstvenim dekorom, naišli smo na domaći brend ‘Home decor’, čije ime već dovoljno govori o asortimanu proizvoda.

Bez obzira želite li oplemeniti ulazna vrata, stepenice, noćni ormarić, komodu ili radni stol, personalizirana cvjetna rješenja od strane ovog kreativnog tima prava su mala remek djela.

Razgovarali smo s osnivačicom brenda koja nam je ukratko otkrila kako je sve krenulo i što se sve može pronaći unutar jedinstvene ponude:

“Oduvijek mi bila mi je želja raditi nešto što me ispunjava. Kako volim raditi s cvijećem, a po prirodi sam kreativna osoba, odlučila sam pokrenuti vlastiti biznis i raditi raznovrsne dekoracije. Naše dekoracije su izrađene od umjetnog cvijeća kako bi bile trajne. U našoj ponudi možete vidjeti vjenčiće, aranžmane, bukete i ostale razne dekoracije koje izrađujemo. Moguća je izrada u željenoj kombinaciji boja. Veliko zadovoljstvo nam je što su se naši proizvodi koji su rađeni s puno truda i ljubavi svidjeli kupcima i krase njihov dom.„

Čim smo ugledali božanstvene dekoracije, znali smo da je velika količina ljubavi utkana u ovaj ručni rad, a to je upravo ono što želimo osjetiti pri povratku kući nakon napornog radnog dana.

Osim spomenutog dekora, mogu se naručiti  i poklončići za određene prigode, kao i dekoracije predviđene za blagdane, Uskrs i Božić.

Štogod zamislili, isto će biti na vašoj adresi u najkraćem mogućem roku, samo se nemojte iznenaditi ako rezultat ispadne bolji od očekivanog, jer to je česta pojava kod ovog hrvatskog brenda.

Bez obzira želite li razveseliti sebe ii svoje voljene, kompletan izbor ovih ljupkih dekoracija i vjenčića možete pogledati i naručiti putem Facebook stranice i Instagrama.