FOTO by adidas.com/us

Moda

Cvjetna rapsodija prosuta po novim adidas Superstar tenisicama!

Viktoria Mikulić 18. kolovoza 2022.

Nakon jarkih i upečatljivih boja i razigranih printeva, vrijeme je za decentnu eleganciju!

Cvjetni uzorak jedan je od najpopularnijihh printeva koji iz godine u godinu dobiva na važnosti. Viđamo ga posvuda, a osobito na odjevnim predmetima i modnim dodacima, prvenstveno u proljetnim danima, ali i tokom ostatka godine.

adidas superstar

Također, vrlo su čest primjerak na obući, posebice kod tenisica. Izvezeno cvijeće motiv je koji ne prolazi nezamijećeno, a upravo takav pojavio se u adidasu na njihovom najprodavanijem modelu.

adidas superstar

NOVE adidas Superstar tenisice – cvjetna rapsodija za poželjeti

Kultni sportski, ali i modni brend upravo je lansirao nove Superstar tensice u kombinaciji prljavo bijele, bež i puderasto roze nijanse. Ovaj nježan i romantični spoj postaje još dražesniji zbog detalja cvijeća sa svake strane.

adidas superstar

Adidas Superstar tenisice jesenska su elegancija uz sve modne kombinacije

Cvjetni motivi na ovim adidas Superstar cipelama donose određenu mirnoću. Drugim riječima, još uvijek se nismo spremni odreći ljeta, ali ni prigrliti jesenske dane, stoga su ove tenisice idealne za prijelazno razdoblje.

adidas superstar

Tu je i gornjište od glatke, podatne kože, kao i 3 pruge te gumeno školjkasto prednjište,a sve je zaokruženo cvjetnim detaljima.

Vidimo ih uz sve casual kombinacije, kako za dnevni tako i za večernji look. U njima ožete otići na večeru, ali i šetati parkom. Nadamo se da će uskoro stići i na naše police, a do tada škicnite više detalja na adidas.com/us!