FOTO by Mohito

Moda

Cvjetna rapsodija! Nova torbica iz Mohita vjesnik je proljeća!

Viktoria Šafranić 26. siječnja 2021.

Floralni print uskoro će zavladati gradskim asfaltom...

Ne morate nam to ni govoriti jer dovoljan je jedan pogled u oči da vidimo koliko netko žudi za proljetnim danima. Sigurni smo da svi u ovoj godini čekaju to raskošno godišnje doba više no ikada.

Je li to zbog nade da će nam isto donijeti slobodu kretanja i mogućnost putovanja, ili zbog činjenice da su dani duži, vedriji i da ćemo možda konačno moći popiti čašu vina u društvu prijateljica, u nekom od kvartovskih kafića.

Koji god bio vaš motiv, do proljeća nas dijeli manje od dva mjeseca, a za to vrijeme bilo bi dobro naoružati se stylish garderobom, koju ćemo izvući iz ormara čim zasja malo sunca.

Ono bez čega ne izlazimo u nijednom trenutku, definitivno je najrasprostranjeniji accessories – torbica. U taj nezaobilazan maleni detalj skrivamo sve one osobne sitnice, poput ključeva, mobitela, novčanika i ruža za usne.

Netko je zaljubljenik u predimenzionirane modele dok su nekima opsesija mini torbice. Jedni teže prostranosti i kvalitetnoj izradi, a drugi padaju na izgled i dizajn torbice.

Kojoj god skupini pripadali, malo tko može odoljeti torbicama cvjetnog uzorka, koje asociraju na proljetne dane. Mi smo u Mohitu pronašli model koji je pravi vjesnik proljeća, a koji dolazi u kombinaciji od nekoliko boja među kojima se posebno ističe ljubičasta.

Ova torbica po cijeni od 199,90 kuna svidjet će se svim fashionisticama kojima će biti glavna inspiracija prilikom osmišljavanja dnevnog i večernjeg looka. Uz floralni print, krasi je i elegantni lanac kao i kopča u metalik srebrnoj boji.

Novi sofisticirani model vrlo će brzo nestati s polica pa ako vam se sviđa i želite dašak proljeća i u svojoj garderobi, predlažemo da preduhitrite većinu i već danas ovu torbicu stavite u virtualnu košaricu. Nakon toga samo vam preostaje maštati…