FOTO by Cvjećarnica Škrinjarić

Dekor

Cvjećarnica Škrinjarić i njihovi adventski vjenčići i kutije koji nemaju konkurencije!

Viktoria Mikulić 24. studenoga 2021.

Primjerci zbog kojih nam se oči svake godine iznova zacakle, a ni ova blagdanska sezona nije iznimka…

Još je jedna godina pri kraju. Za mnoge je ista bila depresivna, tužna i stresna, no to ne znači da njezin kraj ne možemo dočekati u veselom ruhu. Da smo sretni i nasmijani, to je sve čemu težimo u posljednje vrijeme, kao i onom osjećaju da su naši voljeni uz nas…Iako su nam druženja ograničena i zapravo ništa više nije kao prije, nitko nam neće ukrasti blagdane, pa čak ni Grinch.

Budući da ćemo u narednom periodu sve više vremena provoditi u vlastitom domu, vjerujemo da želite postići onu cozy atmosferu. Lampice, ukrašavanje božićnog drvca, kupnja blagdanskih ornamenata, pečenje mirisnih božićnih kolačića, sve su to čari u kojima uživamo u prosincu.

No ono što nam predstavlja posebno zadovoljstvo, ono nam donosi mir u duši je simboličan adventski vijenac. Pred nama je prva nedjelja Adventa u kojoj ćemo zapaliti svijeću, zahvaliti se za naše zdravlje i pomoliti za naše najmilije. Provedite barem desetak minuta zajedno sjedeći za stolom, prisjetite se svih divnih trenutaka koje ste prošli zajedno, a ono loše zauvijek ostavite iza sebe…

Adventski vijenci iz godine u godinu izgledaju sve magičnije, zahvaljujući cvjećarnicama čija kreativnost nema granica. Jedna od takvih kojoj se uvijek rado vraćamo je zagrebačka cvjećarnica Škrinjarić, koja je u svoja asortiman uvrstila najposebnije adventske kutije i vjenčiće. Osim grančica i svijeća, njihov „Advent u kutiji“ bogat je detaljima poput kuglica, sanjki, srca, drvca i slično…

Šećer na kraju, obasute su umjetnim snijegom, odnosno snježnim pokrivačem koji nam daje onu posebnu draž i uz kojeg imamo osjećaj da su naše ulice već zabijelile. Ovi božanstveni adventski vijenci ne samo da će nam uljepšati Advent, već će zaista biti onaj originalan dekor koji će svi odmah primijetiti…

Kutije dolaze u nekoliko dimenzija, a krase ih omiljene blagdanske boje poput crvene i zelene koje će unijeti radost u svaki ambijent. Napravljene su od baršuna što ih čini još elegantnijima, a tu je i bež box koji će se s lakoćom uklopiti u svaki interijer, a koji je predviđen za sve koji cijene jednostavnost.

Ako ste još uvijek u potrazi za adventskim vijencem, ne morate tražiti dalje jer će cvjećarnica Škrinjarić zadovoljiti svaki ukus.

Oni se nalaze na čak dvije lokacije u Zagrebu – Heinzelova i Britanski trg.

Ako slučajno ne stignete po svoj omiljeni buket, ne brinite jer ova poznata cvjećarnica nudi dostavu na području grada Zagreba i okolice, samo ih na vrijeme kontaktirajte.

Za još detaljnije informacije i više vizuala posjetite njihovu službenu stranicu i društvene mreže Facebook i Instagram.