FOTO by Instimissimi

Moda

Cvijeće u fokusu! Intimissimi donje rublje spoj je zavodljivosti i ženstvenosti!

Daria Lovrić 24. travnja 2023.

Ružičasti ili lila kompletići? Koji su vaš favorit?

U proljetnom periodu prednost dajemo nježnim i pastelnim tonovima koji pozivaju na radost. Priroda oko nas poprima novi zaigrani izgled, prošaran veselim bojama i razigranim cvjetnim detaljima.

Jednako tako i u našu garderobu unosimo romantičnu notu ženstvenim komadima s cvjetnim motivima. Kako naša odjeća poprima vesele boje, tako jojo prilagođavamo i donje rublje.

Iako obožavamo bezvremenske klasike – crnu i bijelu te zavodljivu crvenu, nova Intimissimi kolekcija ostavila nas je bez riječi.

Grudnjak – € 35,90
Gaćice – € 12,90

Intimissimi donje rublje spoj je romantike i zavodljivosti!

U novoj Intimissimi kolekciji donjeg rublja prevladavaju popularna lila i ružičasta boja, a prekrasne modele gaćica i grudnjaka krase cvjetni motivi.

Grudnjak – € 35,90

Maleni cvjetići nalik tratinčicama u ružičastoj nijansi preplavile su romantične modele zanimljivog dizajna i sitnim volanima.

Gaćice – € 12,90

Ljubiteljice popularne lila nijanse, ipak će se opredijeliti za preslatki kompletić od čipke ukrašen zlatnim lančićem s perlicama u obliku tratinčica.

Grudnjak – € 35,90
Gaćice – € 12,90

Unutar Intimissimi asortimana pronašli smo predivne modele grudnjaka i gaćica različitog dizajna i kroja, stoga ćete zasigurno pronaći model koji ogovara vašem obliku i liniji tijela.

Grudnjak – € 35,90
Gaćice – € 12,90

Proljetne novitete škicnite putem Intimissimi web trgovine i pronađite svog favorita.