FOTO by Instagram/ @koranagvozdic

Poznati

Curly Korana! Lijepa trudnica objavila selfie s bujnom kovrčavom kosom!

admin 15. veljače 2021.

Korana doista potvrđuje pravilo da buduće mame blistaju u trudnoći!

Vijest da jedan od najskladnijih celebrity parova u Lijepoj našoj čeka prinovu, izazvala je lavinu raznježenih komentara, osobito jer je ista bila popraćena fotografijama Korane u jednostavnoj bijeloj haljini i budućeg tate Ivana Šarića čija se sreća dala pročitati iz objava na društvenoj mreži Instagram.

Budući da bebica stiže u lipnju, Korana je izjavila da su uspješno prešli pola puta i da početak, kao i mnogim drugim trudnicama nije bio sasvim lak, no da je to iza nje i da sada oboje mogu uživati u ostatku trudnoće i slatkom pripremanju dolaska prinove!

Iako par zna spol bebe, javnosti ga nisu željeli otkriti jer kako kažu, neke stvari žele zadržati za sebe.

Kako dani u iščekivanju prinove ne bi bili suviše jednolični i kako je svaka promjena dobrodošla, Korana je odlučila posjetiti svoj omiljeni frizerski salon i Dan zaljubljenih provesti u novom izdanju i to u udobnosti svog doma! Malo je reći da u ovakvom izdanju potvrđuje famozno pravilo o tome kako buduće mame blistaju u trudnoći!

Definicija sretne nedjelje, kako je napisala, nije prošla bez buketa crvenih ruža dostavljenih u popularnom “flower boxu” koji je zasigurno raznježio lijepu voditeljicu.

Cvijeće, vikend, Valentinovo, udobnost kreveta i šalica toplog čaja, definicija je sreće mnogih ljubiteljica cozy ugođaja, a buduće mame, poput Korane, najbolje znaju uživati u tome!