FOTO by Fackelmann.de

Dom

Cupcakes, muffini i torte – sada ih je tako lako napraviti uz preslatke kalupe za pečenje slastica!

Antonija Andabak 14. rujna 2020.

Uz kalupe uz obliku srca, vaše će kulinarske kreacije izgledati poput onih iz slastičarnice!

Naučeni na već ustaljene oblike kolača, a tu pritom mislimo na okrugle oblike kalupa za torte ili muffine, prijeko nam je potrebno kulinarsko osvježenje!

I doista – pronašli smo ga u dražesnim pinky kalupima u obliku srca koji će momentalno izmamiti vizualne jestive kreacije mnogih ljubitelja pripravljanja slastica!

Fackelmann ove jeseni predlaže unijeti romantike na naš stol kojim ćete zadiviti ukućane i goste, ljubitelje slatkoga!

Spretni u kuhinji ili ne, ovi će vam kalupi pripomoći u vizualnom dijelu deserta koji u obliku srca, opraštaju sve greškice i ono najbitnije – unesene kalorije!

9,69 €
6,78 €

Uz kavicu ili čak često poželimo kolač, a vi ga brzinski možete napraviti uz pomoć silikonskih kalupa za muffine, cupcakes ili pralin koji se mog koristiti u mikrovalnoj ili običnoj pećnici, kao i smjestiti u hladnjak za hladne deserte.

9,69 €

Oduševljavaju i čelični kalupi za mini tortice i torte klasične veličine koji će uz vješto ukrašavanje izgledati baš poput onih u slastičarnici!

14,54 €

Boje kalupa su pink što će se posebno svidjeti ženama i malim pomagačima u kuhinji, a na vama, uz ovakvu kulinarsku aparaturu smisliti kreativna kuharska rješenja!

5,81 €

Fackelmann ponuda web shopa bazira se na dostavu u Njemačku ili Austriju, dok pojedinačna rješenja možete pronaći i na domaćim “od igle do lokomotive” stranicama.