Čuli ste za glitter kavu? Mi znamo gdje odmah nabaviti šljokice za kućnu upotrebu!

Viktoria Šafranić 15. studenoga 2017.

Ako vam je za oko zapela kava s posutim šljokicama na vrhu pjene, otkrivamo gdje u par koraka naručiti jestive šljokice i već sutra ispijati glam kavu - ili šampanjac!

Ako imate osjećaj da je vikend predaleko, a istodobno silno želite dodati malo glamura sredini radnog tjedna, imamo savršeno rješenje za toliko potrebnu dozu razigranih šljokica koje podsjećaju na blagdane.

Sigurni smo da ste već upoznati s najnovijim trendom ispijanja omiljene “nessice” ili cappuccina u glitter izdanju, ali ovog puta pripremili smo pravo malo iznenađenje. Da podsjetimo, Internetom je doslovno zavladala prava glitter-coffee manija nakon što su na Instagram društvenoj mreži objavljene fotografije toplih napitaka pod nazivom “Gold and Diamond Cappuccino”. Kavu s posutim glitterom i malo pjene u obliku srca prvu je lansirala Coffee By Di Bella, poznati lanac kafeterija u Mumbaiju. Korisnicima te društvene mreže i ljubiteljima glavnog izvora razbuđivanja, odmah su za oko zapele raznobojne šljokice u kavi koje svako ispijanje čini posebnim ritualom.

https://www.instagram.com/p/BaTQeUzA73f/

Oni definitivno nisu jedini koji imaju sredstava napraviti svaki dan kavu o kakvoj sanjate. Trgovina Sve i svašta, za torte i kolače od sada, osim raznoraznih proizvoda za izradu najfinijih torti i kolača, u ponudi ima jestive šljokice. Da! Jestive šljokice od sada možete nabaviti za čas i već od sutra piti kavu ili šampanjac posutu sa šljokicama u svojoj omiljenoj boji.

Jestive šljokice popularnog naziva Rainbow Dust jestivi glitter je 100% jestiv i idealan je za dekoriranje slastica te omiljenih napitaka poput kave, cappuccina pa čak i šampanjca! Savršena prilika da iznenadite svoje goste u prilikama kada na brz i jednostavan način trebate dodati malo blještavila! Mi smo isprobali kavu s pozlaćenim srcima i listićima i sad je više ne možemo zamisliti običnu!

Boje šljokica su doista čudesne pa tako imamo: tirkiznu, srebrnu, crvenu, ljubičastu, pink, plavu, brončanu, crnu i upečatljivu zelenu nijansu.

Proizvod dolazi u prozirnoj kutijici pomoću koje je lako dozirati količinu blještavog praha kojeg ćete posuti po toplim napitcima, kolačima, tortama i sladoledu ili onome čemu je potrebno malo šljokica!

Svoju dozu blještavila naručite na stranici Sveisvašta.hr po cijeni od 34,00 kn po komadu ili pošaljite upit na Facebook stranicu Trgovina Sve i svašta, za torte i kolače gdje ćete uz pomoć ljubaznog osoblja u par koraka naručiti proizvod koji s polica nestaje brzinom svjetlosti!