Moda

Crveni ili mustard žuti? Fotogenični kaputići dostupni za manje od 105 kuna!

Viktoria Šafranić 15. prosinca 2020.

'Dodaj malo boje, malo crvene, crvene ko ljubav što ne prestaje, pa onda malo žute za sunčan dan…'

Sivilo, magla, mraz, sve su to neželjeni čimbenici najhladnijeg godišnjeg doba. No svaka prava fashionistica neće dopustiti da joj bilo koji od ovih faktora pokvari raspoloženje, a to će najbolje postići unošenjem vibrantnih nijansi u svakodnevne outfite.

Iako se ovih dana najviše preporučuje ostati u toplini vlastitog doma, kaputiće koje smo pronašli vrijedi kupiti makar ih nosili jednom mjesečno.

Prvenstveno, osvojili su nas jarkim bojama koje će odagnati tmurno vrijeme, a potom i cijenom koja ne prelazi 105,00 kuna. Također, veličina je univerzalna pa ne morate brinuti ako malo pretjerate  blagdanskim delicijama.

S lakoćom će se uklopiti uz skinny jeans, traperice mom kroja, oversized pulover ili usku dolčevitu, kao i uz klasičnu bijelu košulju i plisiranu suknju.

Zapravo , za kakvu se god odjevnu kombinaciju odlučili, ovaj kaputić bit će u fokusu, a na vama je samo da odaberete jeste li više za crvenu, boju ljubavi, ili žutu koja nas priziva bezbrižne ljetne dane.

 Za koji god se odlučili , ne zaboravite iste ovjekovječiti Instagram fotkom, za koju ćete primiti brojne komplimente. Također, nemojte se iznenaditi ako sve oči budu uprte u vas na gradskim ulicama, jer ove šarmantne boje jednostavno mame poglede.

Kupnjom ovih trendi kaputića nećete samo svojoj malenkosti uljepšati dan i izmamiti širok osmijeh na licu već i drugima oko vas. Budite onaj primjer koji na svijet gleda ružičastim naočalama i zaplešite na kiši u jednom od ovih noviteta.

Oba kaputića možete pronaći na službenoj web trgovini Amicus, po sniženoj cijeni od 104,99 kuna.