FOTO by Tom Tailor

Moda

Crvene Tom Tailor wedgesice klasik su koji se ne propušta!

Antonija Andabak 11. srpnja 2020.

Neponovljive wedgesice u vibrantno crvenoj boji dobitna su kombinacija!

Obuća ima posebno mjesto u našim životima, a pod time mislimo da nas svaki novi par ispuni ushićenjem, pa tako možemo preporučiti kupovinu novog para obuće ako se iz bilo kojeg razloga osjećate loše. Ovoga puta antidepresiv dolazi u obliku Tom Tailor wedgesica hipnotizirajuće crvene nijanse!

Ovakav model wedgesica nije novost na našem tržištu, gotovo svaki renomirani brend obuće koji njeguje sportsku eleganciju ima svoju inačicu sandala s punom petom sa svojim potpisom, no Tom Tailor ima vrlo visoku ocjenu “nositeljica” ovih divnih wedgesica predivne crvene nijanse. Visoka ocjena ide za udobnost i mogućnost nošenja istih cijeli dan, a estetika koja ide uz dnevne kombinacije je dodatni bonus!

Crvene Tom Tailor Wedgesice

Gornji dio Tom Tailor wedgesica izrađen je od visokokvalitetne imitacije kože, imaju podesivi remenčić oko gležnja te jutom obloženu petu visine oko 9,5 cm, koja uz platformu ne pripada kategoriji klasično visokih peta u koje ne možete dugo nositi.

Crvena boja ovih sandala je upravo onako kako smo je opisali, hipnotizirajuća jer je vibrantne nijanse kakva i priliči ljetu, a osobito će atraktivno izgledati uz preplanulu put, haljinicu, šos ili jeans!

Cijena se nije drastično promijenila s obzirom na to da su na sniženju i na web shopu iznosi 44,99€, a ako želite “upecati” još jedan klasik, predlažemo isti model u navy nijansi! Možete ih naručiti OVDJE, a raspon brojeva kreće se od 37 do 42!