FOTO by AMINAH ABDUL JILLIL

Moda

Crvene krasotice sa srcima začinit će Valentinovo i unijeti ljubav u naš outfit!

Daria Lovrić 24. siječnja 2024.

Zaljubili smo se u ovaj eye-catching model! Odlična je vijest da je trenutno na sniženju!

U potrazi za preslatkim i ujedno atraktivnim valentinovskim outfitom, danas smo otkrili ljupki par cipela koji nas je naprosto oduševio. Bliži nam se mjesec ljubavi i vrijeme je da se počastimo novim parom obuće.

Kada je riječ o kupnji novog para, ne trebamo poseban poticaj, no ovog puta zaista imamo dobar izgovor. Predivnog su dizajna, vatrene crvene boje, krase ih malena srca i još su na sniženju! Treba li nam više od toga?

Krasotice s oversized mašnom glavni su fokus cijelog outfita!

Unutar kolekcije modnog brenda AMINAH ABDUL JILLIL pronašli smo očaravajući par s oversized mašnom koja će i basic odjevni komad poput male crne haljine podići na jedan viši nivo.

AMINAH ABDUL JILLIL sandale s mašnom i srcima 1
AMINAH ABDUL JILLIL sandale s mašnom i srcima

Uz ovaj stylish par možete kombinirati klasične basic komade jednostavnih krojeva u neutralnim tonovima, a možete se poigrati i jarkim nijansama poput žute i plave kako bi kreirali pravo color-blocking remek-djelo.

AMINAH ABDUL JILLIL 2

Odlično će izgledati na jeans komade, suknje mini i maxi dužine te kožne hlače. Povodom Valentinova preporučujemo da ih iskombinirate uz omiljenu haljinu midi dužine pencil kroja u crnoj, crvenoj ili nude nijansi te look zaokružite jarkim crvenim ružem.

Očaravajuće sandale sa srcima trenutno su na popustu i možete ih naručiti putem AMINAH ABDUL JILLIL web stranice po cijeni od $475.