FOTO by guess.eu

Moda

Crvene ili crne? Nove Guess sandale dolaze u točkastom ruhu!

Viktoria Šafranić 23. travnja 2021.

Crvene su upečatljivije, a crne se više uklapaju!

Cvjetni uzorak preferiramo u proljetnim mjesecima, prugasti je ljetni favorit, dok karirani uobičajeno nosimo tijekom jeseni, a animal print zimi.

No ima jedan koji izvrsno pristaje uz sva godišnja doba jer se slaže uz mnoštvo odjevnih kombinacija, kao i materijala. Točkasti dezen naša je najveća opsesija i bez obzira nosili li ga uz jednobojne predmete ili ste raspoloženi spojiti ga s kontrastnim uzorkom, točkice će uvijek biti u fokusu.

Košulja, haljina, kaputić, torbica, hlače ili cipele, na kojoj se god odjeći ili dodatku pojavi točkasti uzorak, taj artikl se rasproda u najkraćem mogućem roku. Koliko god se trudimo pratiti nove trendove, ponekad su nam ipak najdraži oni koji su nekoć davno bili hit, jer u nama bude nostalgiju za tim danima.

Ovaj vintage print pojavio se i na novim Guess sandalama koje će obilježiti ljeto 2021. Iako im potpetica iznosi čak 12.5 centimetara, ove sandale djeluju veoma stabilno, zbog visine platforme. Uz točkice, krasi ih i logotip brenda Guess, a tu je i čvorić s prednje strane koji tvori mašnicu, kao i remenčić oko gležnja. Crvene su efektnije, no mi bismo ipak crne prije prigrlili jer se s lakoćom uklapaju uz svaki outfit.

Nove Guess sandale vidimo uz elegantni look, posebice u večernjim prilikama dok sjedite u nekom baru ili na terasi, prebacite noge jednu preko druge kako bi ove ljepotice još više došle do izražaja, te pritom ležerno ispijate čašu vina.

Ako i vi zamišljate ljetnu idilu popraćenu ovakvim večerima, onda razmislite njihovoj kupnji putem LINKA.