FOTO by Vivre.hr

Dekor

Crvena ljuljačka i bistro set – vrtni namještaj za naše mališane u najslađem ruhu!

Viktoria Šafranić 23. veljače 2022.

Nakon neumornog trčkaranja, i naša dječica moraju negdje odmoriti...

Baš kao što smo mi jedva dočekali sunčane dane, vjerujemo da se naša dječica u istoj mjeri raduju što više vremena provoditi na otvorenom.

Igra skrivača, klackanje, ljuljanje, loptanje ili neka druga najdraža aktivnost uskoro će biti njihova razbibriga od jutra do mraka. Iako su naši mališani zaista neumorni, tu i tamo i oni moraju predahnuti od silnog trčkaranja.

Ako živite u kući s dvorištem, ili ako ste u stanu s prostranim balkonom, pronašli smo šarmantne dekorativne proizvode uz koje će vaša dječica moći predahnuti. Baš kao što i mi sanjamo o odmoru nakon dugog radnog i napornog dana na nekoj opuštenoj ljuljačci, tako i naši klinci zaslužuju jednak tretman.

Vivre.hr, web trgovina poznata po jedinstvenom home dekoru u svoj je asortiman uvrstila bajkovitu crvenu ljuljačku s motivima bubamare, kao i preslatki stol, stolice i suncobran s printom majmuna.

Simpatična ljuljačka će biti idealna za Vašu djecu, kako bi uživali i odmarali u vrtu ili dvorištu. S jakim željeznim okvirom, ova ljuljačka/klupa je čvrsta i robusna, a time je i vrlo sigurna. Osim toga, uključen je i baldahin, kako bi čuvao Vaše mališane od sunca. Ono što je možda i najbitnije – sastavljanje je vrlo jednostavno.

Drugi, jednako simpatičan vrtni namještaj je garnitura sa jednim stolom, dvije stolice i suncobranom. Idealna je za postavljanje u vrtu ili na terasi.

Uz izdržljivi čelični okvir, ovaj set vrtnog namještaja čvrst je i robustan te će biti sigurno područje za sjedenje za vašu djecu. Uključeni suncobran štiti vaše mališane od sunca. Uz to, stolice se mogu sklopiti radi uštede prostora za pohranu kad nisu u upotrebi.

Dok mi lagano pijuckamo kavicu u svojoj oazi sreće uz omiljeno štivo, naša će dječica mirno uživati u kakau ili nekom drugom ukusnom napitku na svježem zraku.

Cijena ljuljačke s uzorkom bubamara iznosi 749,00 kuna, dok trodijelni vrtni bistro set košta 729,00 kuna. Ako se ne možete odlučiti što vam je ljepše, pokažite ih svoji mališanima, oni će odmah znati odgovor.