FOTO by adidas.com/us

Moda

Crvena kao zaštitna boja nove adidas x Ivy Park kolekcije!

Viktoria Mikulić 11. veljače 2022.

Posvećena je Mjesecu zaljubljenih...

Adidas je kroz godine ostvario brojne uspješne suradnje, no jedna od najznačajnijih koja je osvojila sve fashionistice je definitivno kolaboracija s kultnom Beyonce.

Pod nazivom “Ivy Park” adidas i poznata pjevačica lansirali su već nekoliko zajedničkih kolekcija koje su u svakom pogledu osebujne.

Iako se unutar linije nađe nekoliko komada koje bismo odmah kupili, tu su i oni koji naprosto šokiraju, no već idućih tjedana postaju trend.

Povodom Valentinova, lansirali su kolekciju odjeće i obuće koje pretežito dolaze u crvenoj i ružičastoj boji, a kampanja nosi naziv “Ivy Heart”.

Mi smo novoj liniji posvetili dva članka, ovaj u kojem vam predstavljamo modele koje bismo rado poželjeli i u svom ormaru, te drugi članak u kojem nemamo najljepše riječi za nove “mule u stilu Superstara”.

Unutar nove kolekcije najviše nas se dojmila crvena crop majica s dva ružičasta srca, kao i atraktivan kombinezon koji je rezerviran za večernje izlaske.

Ovaj kombinezon ističe se s 3 ružičaste trake koje se nalaze sa strane, kao i izduženim remenom koji visi sprijeda.

Nadalje, tu su i crvene kožne tajice napravljene od lateksa (psst. najbolje će se uklopiti u spavaćoj sobi), kao i efektna pufasta jakna od umjetnog lateksa koja ostavlja neosporan dojam i nudi neusporedivu udobnost.

Ove i još mnogo drugih primjeraka možete pronaći na LINKU!