FOTO by Asos

Moda

Crvena haljina s mašnom naš je favorit za Valentinovo!

Daria Lovrić 11. siječnja 2023.

Upečatljiva ljubimica odličan je izbor za svečane prigode u mjesecu ljubavi!

Sredina je siječnja i vjerujemo da vam ne pada na pamet razmišljati o Valentinovu, međutim umjesto da se prepustite siječanjskoj dosadi i rutini pokušajte misliti na sve što nas očekuje u narednim mjesecima.

Svaka pripadnica nježnijeg spola teži tome da svaki dan, a posebice na Dan zaljubljenih izgleda bolje nego ikad. Na Valentinovo slavimo ljubav stoga na vrijeme smislite na koji ćete način vi i vaša bolja polovica provesti taj poseban dan.

Vjerujemo da vam ne nedostaje ni ideja, ni recepata za slatku proslavu najromantičnijeg dana u godini, a kako bi sve proteklo savršeno, posebnu pažnju posvetite odabiru odjevnih komada.

Pssst…. mi već imamo favorita za Valentinovo!

Neovisno o tome jeste li u braku, vezi ili solo, Valentinovo je idealan dan da se skockate, odjenete upečatljivu haljinu, cipele s visokom potpeticom i zaputite se u provod.

Jednu takvu u upečatljivoj crvenoj boji pronašli smo na Asosu. Usku mini haljinu krasi predimenzionirana mašna na donjem dijelu leđa koja će mamiti poglede gdje god se pojavili.

Haljina otkriva ramena i ravno je rezana u području dekoltea što na decentan način ističe žensku figuru i seksepil.

ASOS crvena haljina s mašnom 1
ASOS crvena haljina s mašnom

Uz efektnu haljinu kombinirajte zlatne, srebrne ili nude sandale ili salonke s visokom potpeticom te mini torbicu u pripadajućoj nijansi. Želite li odisati samopouzdanjem i elegancijom neodoljiva mini haljina pravi je izbor za vas.

Crvenu krasoticu možete naručiti putem ASOS web trgovine po cijeni od £111.