Njega kože

Crvena boja kao nepogrešiv odabir za blagdansku manikuru!

Viktoria Mikulić 16. prosinca 2021.

Božićni blagdani i crvena boja se vole...

Ako još niste osmislili svoju blagdansku manikuru koja će vas pratiti tijekom božićnih dana i uvesti u Novu godinu, naš savjet je crvena nijansa koja predstavlja nepogrešiv odabir.

Crvena će se s lakoćom uklopiti uz festive outfite i izgledat će elegantno u svakoj prilici. Osobito upečatljivo izgledat će uz crnu haljinu koja je mnogima prva na listi prilikom spremanja za neku svečanost, a u prosincu ćemo ih imati zaista puno…

Bez obzira preferirate li ovalne ili kockaste nokte, lak, trajni lak ili gel, premaz na jednom noktu, french manikuru ili kompletno namazane naokte u jednoj boji, crvena će u svakom kontekstu izgledati profinjeno. Možete je kombinirati i s nekim božićnim motivima ili šljokicama, i ako se pitate je li to previše, znajte da u prosincu ništa nije previše.

Za sve koji nokte lakiraju kod kuće, tu je essence shine last & go crveni lak koji predstavlja bezvremenski klasik za besprijekorni izgled noktiju. Uz boju, privući će vas i cijena ovog laka koja je zaista povoljna.

Ako biste vi radije odmarali i želite da vam netko drugi precizno nalakira nokte, a na umu svoj omiljenu kozmetičarku, onda svakako na vrijeme rezervirajte termin i odaberite svoju najdražu nijansu crvene boje. Nekome će se više dopasti jarko crvena, drugi će birati zagasitu crvenu, a nekome će ona u bordo varijanti prirasti srcu.

Instagram je uvijek naša nepresušna inspiracija kada smo u potrazi za originalnim noktima, stoga vam u nastavku izdvajamo 10 manikura u crvenoj boji koje su ovih blagdana apsolutni must!

Blagdani su iza ugla i nadamo se da smo vam barem malo pomogli u odabiru savršene božićne manikure.