FOTO by IMDb

Film

Cruella 2 – donosimo sve informacije o uzbudljivom nastavku!

Daria Lovrić 05. siječnja 2023.

Hoće li i ovaj film biti jednako uspješan kao prvi?

Cruella je američki kriminalistički komično-dramski film zasnovan na liku Cruella de Vil, predstavljen u romanu “Sto i jedan Dalmatinac” iz 1956. i animiranom filmu Walt Disneya “Sto i jedan Dalmatinac”.

Cruella je jedan od najomiljenijih negativaca iz Disneyjevih filmova i moramo se složiti da je prvi film bio vrlo uspješan te istinski uzbudljiv i dramatičan. Nakon što je izašao 28. svibnja 2021. u izdanju Walt Disney Studios Motion Pictures, željno iščekujemo informacije o nastavku.

Vraća li se Emma Stone kao Cruella u idućem nastavku?

Emma Stone važi za jednu od najtalentiranijih američkih glumica i moramo priznati da se u ulozi Cruelle snašla odlično. Njezina zadivljujuća izvedbu okupirala je obožavatelje filma diljem svijeta stoga nas ne iznenađuje da je Disney dao zeleno svjetlo za Cruellu 2.

Curella
Curella

Nakon nekoliko vrlo javnih pregovora Emma Stone je na naše veliko oduševljenje pristala glumiti u Cruelli 2. Osim Emme Stone, u nastavku će sudjelovati „mozgovi“ koji stoje iza prvog filma – redatelj Craig Gillespie i pisac Tony McNamara.

Još nitko drugi nije potvrdio povratak, ali očekuje se da će se vratiti Paul Walter Hauser i Joel Fry. Nadamo se da ćemo u nastavku vidjeti i Emmu Thompson što bi značilo da ćemo u nastavku vidjeti njezin bijeg iz zatvora i osvetu Cruelli.

Podsjetimo, u prvom dijelu upoznali smo mladu Estellu, pametnu i kreativnu djevojku koja je opsjednuta psima , posebice Dalmatincima. Odlučna u namjeri da se proslavi svojim talentom za dizajn, njezin njuh za modu upada u oči barunice von Hellman, modne legende.

Njihova veza pokreće tijek događaja i otkrića zbog kojih će Estella prigrliti svoju opaku stranu i postati hrapava, modna i osvetoljubiva Cruella.

Kada izlazi Cruella 2?

Hollywood Reporter potvrdio je da je pisanje projekta započelo 2022. godine i s obzirom na taj vremenski okvir, film očekujemo vrlo kasno 2023. ili početkom do sredine 2024.