FOTO by H&M

Dekor

Crno-bijeli svijet: H&M kuglice za bor uvertira su u blagdansko razdoblje!

Viktoria Mikulić 03. studenoga 2023.

Čak bi i Wednesday odobrila ove ukrase!

Još malo i naš će dom zamirisati na cimet, muškatne oraščiće, mak i ostale egzotične začine. Razne delicije u prosincu ispreplitati će se našim blagdanskim stolom, a mi ćemo uživati u čavrljanju i gromoglasnom smijehu s našim ukućanima.

Kao finalan touch ovih posebnih trenutaka, u pozadini će svijetliti božićno drvce na koje ćemo svako malo svrnuti pogled. Ako još uvijek niste u potrazi za kuglicama, no uskoro se spremate škicnuti aktualne ponude, neovisno o tome tražite li cijeli set ili tek nekoliko, H&M Home vas neće iznevjeriti.

Ne znamo u kojoj je boji sjajilo vaše božićno drvce – popularnoj srebrnoj, bijeloj, zlatnoj, ili ružičastoj, ali smo sigurni da ponekad razmišljate promjeni. Dopustite da vas očaramo crno-bijelim ornamentima za bor s potpisom H&M-a.

5,99 €
5,99 €
5,99 €

Ove kuglice zasigurno bi odabrala Wednesday, ali i svi oni koji cijene jednostavnost i eleganciju. Posebno nam se svidjela kuglica s brojem osam, ona koja je potrebna za pobjedu u biljaru od sada može krasiti i vaše božićno drvce.

5,99 €

Osim spomenutih, H&M, popularna modna marka, nudi širok asortiman božićnih kuglica za bor i u nekim drugim bojama i materijalima.

5,99 €

Izdvojili smo one u baršunastom ruhu u crvenoj i zelenoj boji kao i model s glitterom u zlatno-zelenom izdanju.

9,99 €

Ako želite ukrasiti svoje božićno drvce s H&M kuglicama, svakako provjerite njihovu ponudu tijekom blagdanske sezone jer se može pronaći mnoštvo jedinstvenih primjeraka.

H&M blagdanske dekoracije potražite na LINKU!