FOTO by Flaxmakerswim

Moda

Crno-bijeli kupaći kostimi s mašnom unose sofisticiranost i profinjenost u beach look!

Daria Lovrić 18. srpnja 2023.

Kontrastna kombinacija boja sinonim je za eleganciju!

Još od vremena Coco Chanel (ne)boje, bijela i crna sinonim su za eleganciju. Zajedno stvaraju odjevne komade s kojima ne možete pogriješiti i koji će vas istaknuti u masi. Ove nijanse nosimo kao dio klasičnog i casual looka te minimalističkih svečanih kombinacija.

€59.61

Crna i bijela boja nameću se kao najsvestranija kombinacija koja je uvijek siguran i odličan izbor primjeren svakom stilu i prilici. Putem Flaxmakerswim web trgovine, za oko su nam zapeli kupaći kostimi koji objedinjuju modne trendove.

€32.91

Riječ je o crno-bijelim primjercima koji izgledaju skupocjeno i efektno. Osim kombinacije boja, našu pažnju privukle su efektne mašne koje će vas izdvojiti u masi.

€40.03

Kupaći kostimi s mašnom su popularan modni trend koji je privukao pažnju mnogih dizajnera i ljubitelja mode. Mašne su elegantan detalj koji unosi notu ženstvenosti, šarma i retro stila kupaćem kostimu.

€35.58

Kupaći kostimi s mašnom dolaze u raznoraznim stilovima, s mašnama na različitim dijelovima kostima, kao što su gornji dio, donji dio, područje bokova, struka ili ramena.

€35.59

Ovi šarmantni primjerci unose retro estetiku i slobodno možemo zaključiti da su ispirani modom 50-ih, 60-ih ili 70-ih godina, kada su mašne bile popularan detalj na odjeći. Ovaj trend vraća nešto nostalgiju i ženstvenu estetiku na plažu.

Ako su i vas očarali ovi ljupki modeli, škicnite ih putem Flaxmakerswim web trgovine i pronađite svog favorita.