Crno bijele kombinacije obilježile bezvremenski Charlie design▪▫

Viktoria Šafranić 02. veljače 2017.

Neuobičajenim lookbookom za SS17 iznenadio nas je Charlie design. Sam lookbook se sastoji od najtraženijih modela proteklih godina i živi jedan svevremenski život, jer su upravo ovi komadi bestselleri te tipični za Charlievu prepoznatljivu crno-bijelu estetiku te monokolor. Loredana ove godine slavi 30 godina Charliea te priprema veliku proslavu koji će se održati u svibnju, […]

Neuobičajenim lookbookom za SS17 iznenadio nas je Charlie design. Sam lookbook se sastoji od najtraženijih modela proteklih godina i živi jedan svevremenski život, jer su upravo ovi komadi bestselleri te tipični za Charlievu prepoznatljivu crno-bijelu estetiku te monokolor.

2 (47)

Loredana ove godine slavi 30 godina Charliea te priprema veliku proslavu koji će se održati u svibnju, u Zagrebu i Šibeniku. Nevjerojatna je njena razigranost i jednostavnost kojom uvijek iznova priČa svoju modnu priČu i nakon toliko godina. Koliko Lori Živi modu u nekom njenom imaginarnom svijetu govore i nazivi njenih modela: Buddha, Oblak, Hello, As, X, Velvet, Vis, Boo, Paris… i svi je podsjećaju na neke samo njoj znane trenutke.

3 (25)

Ekipa_ LookBook 17 Bestseller

Mua_Kasandra D

Hair_Studio Mila

Model_Paula A_Talia Model