FOTO by Reserved

Moda

Crno-bijela ljubimica s potpisom Reserveda za sve koji vole monokromatski izgled!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2024.

Jednostavnost i elegancija, tako bismo mogli opisati ovaj novitet poznatog high street brenda...

Koktel, večera, spoj, važna prigoda – štogod bilo pred nama uvijek se suočavamo s glavnim pitanjem “Što odjenuti?” Ne želimo nešto presvečano, ali opet želimo izgledati elegantno.

Imajte na umu samo jednu stvar: mala crna haljina je i uvijek će biti très chic. Svi mi imamo malu crnu haljinu, neizostavnu stvar u našem ormaru, a ako nemate, vrijeme je za shopping. To je garderoba koju morate imati.

Crne haljine jednostavno je stilizirati. Mogu se obući u ležernim i formalnim prigodama i uz njih možete kombinirati raznovrstan nakit.

Mala crna haljina je zaista poput pravog prijateljstva. Nikada vas neće razočarati, bit će tu za vas kada ste zbunjeni u izboru što odjenuti i putovat će s vama. Morate pronaći onu pravu, onu za koju znate da će se dugo nalaziti unutar vaše garderobe. Jedno je pronaći pravu haljinu, a drugo je znati kako je nositi.

Snaga malene crne haljine leži u njezinoj jednostavnosti. Iako smatramo da je najklasičnija verzija najbolja investicija, u Reservedu smo pronašli jedan model koji je također must-have, a riječ je o crnoj haljini midi dužine s predimenzioniranom bijelom mašnom na prsima.

Ova krasotica naš je ljetni favorit, a najviše je vidimo uz jednostavne crne ili bijele potpetice te mini torbicu. Sve informacije o novoj Reserved haljini saznajte na LINKU!