FOTO by Instagram @calzedonia / @yamamayofficial / @calzedonia

Moda

Crni badić – apsolutni ljetni favorit i bezvremenski klasik

Daria Lovrić 14. srpnja 2022.

U trenutnoj ponudi omiljenih brendova pronašli smo 10 najljepših modela...

Polovica je sedmog mjeseca i već smo duboko zagazili u ljeto. Sitno brojimo do odlaska na godišnji odmor i preostalo nam je još nekoliko stvarčica koje moramo obaviti kako bi bili spremni.

Jedna od njih je i kupnja kupaćeg kostima. Iako ove sezone vladaju jarke i upečatljive boje, ne možemo zanemariti činjenicu da crna boja nikad ne izlazi iz mode.

Crna boja bezvremenski je klasik koji obožavamo

Kupaći kostimi u crnoj boji nikad ne izlaze iz mode, pogotovo ako imaju atraktivan i neočekivan kroj. Zavodljivi prorezi  na neočekivanim mjestima veliki su trend koji se preslikao i na ponudu kupaćih kostima.

Crnu boju najčešće biramo u hladnijim mjesecima, međutim ove sezone opet vidimo koliko je zapravo popularna neovisno o tome koje je godišnje doba. Crna boja odaje samopouzdanje i predstavlja moć, ali je i boja profinjenosti i elegancije.

Zara kupaći kostim
Zara kupaći kostim – 229,90 KN

Koliko je volimo, pravi je dokaz mala crna haljina koja gotovo da ima kultni status. Crnu boju nosimo i za odlazak na plažu u obliku kupaćih kostima, obuće i modnih dodataka.

Yamamay kupaći kostim
Yamamay kupaći kostim – €69.95

Radi njezine popularnosti, pronašli smo 10 najljepših badića iz aktualne ponude brendova Calzedonia, Zara i Yamamay.

Calzedonia bikini top – 241,10 kn , gaćice – 124,35 kn

Neovisno o tome jeste li plavuša, brineta ili crnka, ova boja bezuvjetno pristaje svima. Poznati brendovi u svojoj ponudi imaju jednodijelne i dvodijelne modele, stoga vjerujemo da ste pronašli svog favorita koji će obilježiti sezonu kupanja i uživanja na plaži.

Prelistajte našu galeriju i pogledajte najzanimljivije modele u crnoj boji s cijenama: