FOTO by Dr.Martens

Moda

Crne s bijelim ili bijele s crnim točkama? Dr.Martens nam je zadao najdražu modnu glavobolju!

Antonija Andabak 02. kolovoza 2021.

Oba su modela izazvala niz pohvala na društvenim mrežama

Čak nas najmanja promjena vremena „na gore“ često nagna na gravitiranje prema odjeći i obući koja više priliči nositi je za iduću sezonu. No, ruku na srce, sezona jesen/zima stići će i prije no što se snađemo, a kako to biva, japanke ćemo doslovno preko noći zamijeniti tenisicama i čizmicama.

Kada je riječ o kvalitetnim čizmicama za prijelazno razdoblje, sigurni smo u izbor obuće koju nudi neponovljivi Dr.Martens, a njihovi ikonski modeli niskih, te osobito visokih gležnjača, svakom lansiranom kolekcijom oduzimaju dah.

Groovy čizmice, kako su ih nazvali, lansirani su u crno-bijeloj kombinaciji boja, a mi ovoga puta doista ne znamo za koje bismo se odlučili.

Ovakve modne dvojbe često rezultiraju kupovinom oba para obuće, no ovoga puta ćemo vama prepustiti sud jesu li vam interesantnije crne Jadon čizme s platformom  – s bijelim točkama ili bijele s krupnim crnim točkama?

Oba su modela izazvale niz pohvala na društvenoj mreži Instagram gdje su predstavili svoj najnoviji model, a vjerni kupci znaju da će ove čizme moći „furati“ u bilo koje godišnje doba.

Nije ništa neobično marte nositi na ljetnim koncertima uz slip ili skater haljinicu, pa čak i onu maxi lepršavog kroja čiji će rasporak na sredini haljine otkriti pravu glam rockericu u vama.

Crne ili bijele marte s kontrastnim točkama momentalno su postigle veliku popularnost i traženost kod fashionistica – onih koji vole pomodnost pa će se počastiti jednim parom, ali i onih koji vjerno prate brend Dr.Martens koji osim što lansira obuću od prave kože, u ponudi sadrži i veganski dio asortimana.

Cijena ovih marti iznosi 1.291,79 kn i možete ih čekirati OVDJE.