FOTO by River Island / Stradivarius

Moda

Crne kožne jakne nisu OUT, ali su smeđe IN!

Daria Lovrić 27. rujna 2023.

Nosivija i laskavija alternativa crnim modelima!

Oprostili smo se od ljeta i svih modnih poslastica u kojima smo uživali tijekom proteklih mjeseci. Ipak, veselimo se činjenici da su stigle nove modne kombinacije s vječnim favoritima, u naše omiljene trgovine.

 Stradivarius kožna jakna
Stradivarius kožna jakna – 99,99 €  

Nova sezona donosi nam poznate modele odjeće i obuće, obasjane paletom boja karakterističnih za jesen. Među svim primamljivim komadima odjeće, posebnu pozornost zaslužuju klasične kožne jakne koje već desetljećima igraju ključnu ulogu u ormarima modno osviještenih žena.

River Island kožna jakna 2
River Island kožna jakna – £75

Kožne jakne trenutno imaju nešto drugačiji i „noviji“ izgled koji je inspiriran „starim“ dizajnom i izgledom. Otkako je Pradina jakna prvi put prošetala na reviji za proljeće ljeto 2022., ultra-iznošene, izlizane kožne jakne postale su traženiji izbor.

Čini se da se kreatori uličnog stila ne mogu zasititi istrošenog “rabljenog” izgleda, a mi smo ga s oduševljenjem dočekali.

H&M kožna jakna
H&M kožna jakna – 49,99 €

S druge strane, smeđe kožne jakne već su dugi niz godina na drugom mjestu, iza crnih modela. Ipak, ove će sezone dobiti glavno mjesto i zasluge koje zaslužuje. One su zapravo nosivija i laskavija alternativa crnim modelima i savršeno se uklapaju u jesenski mood.

Smeđe kožne jakne odlično će izgledati na plavi traper, cargo odjevne komade u bež, maslinasto zelenoj i sivoj, ali i uz efektne nijanse poput ljubičaste mustard žute i zelene.

Stradivarius kožna jakna – 99,99 €  

U nastavku škicnite neke od modela iz aktualne ponude brendova River Island, Mango, Stradivarius, H&M i Reserved i pronađite svog favorita: