FOTO by Ted Baker

Moda

Crne i u boji crvenog vina – glam salonke ukrašene baršunom, mašnom i biserom!

Viktoria Mikulić 08. rujna 2023.

Ako ste u potrazi za glamuroznim modelom cipela, dopustite da vam predstavimo miljenice…

Možda se ne spremamo za crven tepih kao neke poznate zvijezde, no i sami često prisustvujemo brojnim svečanim događanjima životno važnih osoba, na kojima želimo ostaviti odličan dojam.

 Kada pred sobom imamo bitnu prigodu, trudimo se zablistati u najljepšem mogućem izdanju. Pomno biramo toaletu ili neku drugu odjevnu kreaciju, a u istoj mjeri pozornost pridajemo i modnim dodacima poput torbice i nakita, kao i cipelama.

Baršun vodi glavnu riječ u novoj Ted Baker kolekciji!

Cipele na visoku petu daju nam samopouzdanje na svakom koraku. Dovoljan je jedan pogled prema našim stopalima da se osjećamo kao da ćemo osvojiti svijet. Upravo takav model obuće pronašli smo u Ted Bakeru. Ove krasotice dolaze u dvije boje koje su must-have u jesenskim danima, a to su bezvremenska crna i popularna bordo nijansa.

Ljupke salonke dio su njihove nove kolekcije, a napravljene su od baršuna. Na stražnjoj strani krasi ih i predimenzionirana mašna, dok petu krase zlatni detalji i umjetni biser. Odišući luksuzom i sofisticiranošću, ovaj će novitet svaki outfit podići do statusa statement.

Prepustite se glamuru uz Ted Baker BATALYN štikle koje možete pronaći na LINKU po cijeni od £135.

Možda odijelo ne čini čovjeka, no ove cipele definitivno će vas učiniti pravom divom.