Odjeća

Crne i bež točkice ukrašavaju novu Orsay odjeću!

Viktoria Šafranić 17. siječnja 2020.

Nakon H&M-a, točkasti print pronašli smo i u Orsayu...

Od decentnih do upečatljivih točkica, ovaj uzorak postao je najtraženiji u trgovinama. Brendovi su to prepoznali te iz sezone u sezonu osmišljavaju razne načine kako ih uklopiti u svoje novitete. Nedavno smo pisali o H&M odjevnim predmetima čiji su glavni adut upravo točkice, a sada nam isto donosi brend Orsay.

Unutar asortimana mogu se pronaći komadi za dnevni i večernji look. Od dugih do kraćih modela, elegantne bluze savršeno će se uklopiti uz klasične crne hlače te tako začiniti poslovni outfit.

Lepršava suknja s točkicama najbolje će izgledati uz visoke potpetice jer tako najviše do izražaja dolazi njezin zvonasti oblik koji seže do ispod koljena, dok istodobno laska visini osobe koja je nosi. Jednako dobro izgledat će uz pulover, običnu majicu ili profinjenu košulju.

Tu su još i must-have haljine s dugim rukavima od kojih je većina blagog balon kroja, a najdraže su nam one s uspravnim ovratnikom ispod kojeg se nalazi suptilan prorez u obliku suze. Iako nas kolekcija suviše podsjeća na onu iz H&M-a, mali detalji ipak čine vidljivu razliku.

Ako je točkasti uzorak vaš najdraži, škicnite Orsay novitete:

169,90 kuna

219,90 kuna

299,90 kuna

189,90 kuna

149,90 kuna

219,90 kuna

 

319,90 kuna

319,90 kuna

249,90 kuna