FOTO by Bershka

Moda

Crne haljine – 10 modela koji podižu samopouzdanje!

Viktoria Mikulić 23. kolovoza 2023.

Važno je da se prilikom nošenja crne haljine prvenstveno osjećate dobro u vlastitoj koži…

Svaka žena u svom ormaru treba imati nekoliko esencijalnih stvarčica koje su bezvremenske, poput krem balonera, klasičnih skinny traperica, bijele košulje i naravno – male crne haljine.

Crna haljina klasik je koji možemo nositi u brojnim prilikama, poput prvog spoja, kao i raznih svečanosti. Nosiva je u svim godišnjim dobima i bez obzira za kakav se kroj odlučili, crna haljina je nepogrešiv odabir.

Iako je godišnji odmor za većinu završio, temperature su i dalje iznimno visoke stoga so se bacili u potragu za crnim haljinama u ljetnim izdanima. Nema veze što je ljeto gotovo za četiri tjedna, ove primjerke također možete nositi ispod sakoa i pulovera, uz gležnjače, kaubojke ili tenisice.

10 crnih haljina po super cijenama!

Crna haljina je onaj odjevni predmet u kojem ne biste trebali osjećati težinu ni opterećenje. Na policama Bershke pronašli smo 10 modela pristupačnih cijena. Većina haljina prati siluetu stoga su izvrsne za kombiniranje uz neke druge outfite.

Otkrivena leđa, resice, modeli bez rukava, s prorezom, haljina s kapuljačom, na vama je odaberete svog favorita. U nastavku donosimo galeriju s cijenama i nadamo se da će barem jedna biti po vašem ukusu:

Sve modele potražite na LINKU!