FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Crne, elegatne i udobne! Wedgesice koje ljetni look podižu na višu razinu!

Viktoria Mikulić 26. svibnja 2022.

Tko kaže da za crnu boju ljeti nema mjesta?

Naš stav je poprilično jasan kada govorimo o ljetnim danima i odjevnim predmetima koje bismo trebali nositi. Prvenstveno, preferiramo što laganiju odjeću koja nas u nijednom trenutku neće opterećivati, a pritom i što šareniju odjeću i obuću koja se ističe na svakom koraku, jer ista mami na pozitivu i dobro raspoloženje. Ipak, jednoj boji nikada ne možemo odoljeti jer uvijek izgleda apsolutno božanstveno.

Crna je bezvremenski klasik s kojim ne možemo pogriješiti, no u ljetnim danima nam nije pretjerano draga, jer ova boja najviše privlači sunce. No kada je u pitanju obuća, crna nema konkurencije.

Naravno, jarke neonske nijanse su favoriti za ovo ljeto, no crnu je uvijek dobro imati negdje u ormaru jer vam neće zadavati muke uz kreiranje dnevnog i večernjeg looka.

Tommy Hilfiger je predstavio kolekciju za ljeto 2022. godine i pritom lansirao mnoštvo modela obuće s valovitim kožnim čvorom, a nama su najljepše njihove nove wedgesice s petom obloženom jutom i kožnim crnim gornjištem u obliku pletenice.

Najviše ih vidimo u kombiaciji s profinjenim haljinama zvonolikog kroja, kao i plisiranim suknjama i svilenim topićima. Ako su i vama jednako atraktivne, naručiti ih možete na LINKU po cijeni od €129.90!