FOTO by River Island

Moda

Crna ili bijela? Sako-haljine koje otkrivaju leđa za nadolazeće svečanosti!

Viktoria Mikulić 04. listopada 2022.

Transformirat će vas u trenu...

Ima nešto toliko atraktivno u haljinama s otkrivenim leđima. Ne pokazuju previše, a istodobno našem looku daju dozu seksepila.

river island sako haljina

Najčešće ih nosimo ljeti prilikom visokih temperatura, no ne znači da ih ne možemo odjenuti i u jesenskim ili zimskim mjesecima u nešto drugačijem izdanju.

river island sako haljina

I dok ljeti biramo modele bez ili s kratkim rukavima, u nadolazećem periodu naši su favoriti blazer haljine. Sako haljina jedan je od najelegantnijih primjeraka u našem ormaru. Istodobno izgleda poslovno i elegantno i možete je nositi u brojnim prilikama, samostalno uz najlonke i visoke čizme ili u kombinaciji s profinjenim hlačama.

river island sako haljina

Model koji smo pronašli ipak je rezerviran za svečanije prigode, a dolazi s golim leđima. No to nije sve, na stražnjoj strani nalaze se dva remenčića koji izgledaju poput stylish ogrlica.

river island sako haljina

Uz ove River Island sako-haljine definitivno ćete biti u centru pažnje

Ove sako haljine pronašli smo na britanskoj web stranici River Island u dvije klasične boje, crnoj i bijeloj. Ne možemo se odlučiti koja nam je posebnija, no za večernje izlaske u narednom periodu ipak bismo prednost dali crnoj blazer haljini.

Blazer-haljina u 2 neodoljive boje transformirat će vas u trenu

Iako je preporuka uvijek nositi grudnjak, uz njih vam zaista neće trebati jer ne želite da vam isti proviruje na leđima. Kroj je dovoljno čvrst da se s prednje strane ništa ne vidi, tako da ove haljine možete nositi s punim samopouzdanjem. Dodajte im visoke potpetice i statement naušnice te malenu bucket torbicu i vaš svečani look je zagarantiran.

river island sako haljina

Njihova cijena iznosi £89.00, a naručiti ih možete online na River Islandu!