FOTO by Cremme

Elegant

Cremme concept store – kozmetika, kava i kolač na jednom mjestu!

admin 08. rujna 2020.

Nova lokacija u Zagrebu nudi domaće brendove prirodne kozmetike i slastice čije recepte pamtimo još od bakine kuhinje

Cremme je otvorio vrata svog drugog lokala na Kvaternikovom trgu, Nemčićeva 8. Nakon renovacije postojećeg bivšeg The Cookie Factorya, sada možete pronaći ovaj zanimljivi concept dućan na još jednoj lokaciji.

Na jednom mjestu uspjeli su okupiti domaće brendove prirodne kozmetike i slastice čije recepte pamtimo još od bakine kuhinje, a sve to možete isprobati uz finu kavu. Za uživanje u mirisu, dodiru i za njegu lica/tijela možete birati između brendova: L’adria, MNLY i Arbotega Dubrovnik.

L’ADRIA – novi brend preparativne kozmetike ravno iz srca Jadrana

Iz Cremmea kažu: “Posebno smo ponosni što smo prvo prodajno mjesto novog brenda preparativne kozmetike na tržištu – L’Adria. Ovaj inovativni brend svoje sastojke I kreativne ideje crpi iz Jadranskog mora te zauzima čvrst stav o eco friendy kozmetici.“

Cremme je prvi takav koncept dućan/lokal u kojem se mogu pronaći vrhunske slastice, ali i vrhunska prirodna kozmetika.

Glavna vizija i cilj ovog dućana je pokazati kako tradicionalni recepti mogu ponovno zaživjeti u modernom ruhu te kako zajedničkim radom i vrijednim skupljanjem bakinih recepata može se rekreirati linija slastica koja liječi i najgori stadij nostalgije za kolačima iz djetinjstva!

The New Traditional – za okuse tradicionalnih hrvatske slastica ne morate posezati daleko u prošlost

12 porcioniranih najpoznatijih hrvatskih slastica koje su se pripremale generacijama unatrag. Od Viške, Splitske, preko Skradinske, pa sve do Esterhazy torte, nudimo jedno osuvremenjeno iskustvo dobro nam znanih okusa. Tradicija se sljubljuje sa suvremenim slastičarskim tehnikama, a bi vas rezultat, mogao oduševiti.

RUŽA I ORAH

Tako možete kušati Višku tortu izrađenu od moussea mandarine i naranče s tamnom čokoladom, biskvitom od rogača i naranče na prhkoj čokoladnoj podlozi. Splitska torta savršena je poslastica za sve ljubitelje torte od sira koja je obogaćena karameliziranom smokvom i Breton podlogom s orasima.

VIŠKA TORTA

Još jedan nezaobilazan tradicionalni kolač je i Skradinska torta, rapsodija okusa oraha, badema, limuna, naranče, ruže i čokolade.

Suvremeno izdanje Međimurske gibanica oborit će vas s nogu! Izrađena od sira s vanilijom na podlozi od maka uz kremu od oraha te punjenjem od jabuka s cimetom i limunom.

SIR, JABUKA I MAK

Za ljubitelje voćnih okusa, tu su Kruška, Jagoda šampanjac te Malina i ruža, kolači od voćnog moussea obogaćeni voćem, biskvitom i čokoladom.

Savršeni okusi djetinjstva nikad nisu bili bliži, ni ljepši

Kolač Limeta i Pistacija, inspiriran sladoledima koji se često nude duž jadranske obale, Kruška i karamela, inspiriran desertom kruška u vinu, kao i suvremena inačica čupavca, nazvana Kokos i čokolada.

Osim kolača, tu postoji i posebna linija suhih kolačića. Mrvice, razvijene s posebnom ljubavlju, prizivaju mirise I okuse kojih se rado prisjećamo. Svaki keks je oblikovan ručno, time zadržava svoju dosljednost i originalnost kraja iz kojeg potječe.

Od Bračkih baškotina, Starogrojskih paprenjaka pa sve do Zagrebačkih medenjaka, možete isprobati 8 vrsta keksića.

Unutar galerije pronađite svoj omiljeni okus.


Svakodnevica zna postati naporna i monotona, zaslužili ste se razmaziti finom kremom za lice ili finom kremom na torti.

Posjetite naš Cremme na novoj lokaciji, a ako niste u blizini Zagreba, možete nas posjetiti na našem web shopu: www.cremme.hr, Facebook i Instagram stranici.