FOTO by Mountain family home Nola Ivano

Putovanja

Cozy drvena vila u kojoj ćete zaboraviti na sve brige svijeta!

Daria Lovrić 23. veljače 2023.

Predivna stress-free lokacija koju morate posjetiti!

Jos sitno brojimo do najljepšeg perioda u godini i vjerujemo da ste u potrazi za cozy kućicama u kojima biste voljeli provesti vikend iz snova. Većina nas u gradovima živi u stanovima i željni smo bijega u prirodu.

Upravo zato, krenuli smo u potragu za draguljima diljem Lijepe naše i otkrili predivnu obiteljsku kuću u kojoj možete uživati s voljenom osobom, ali i cijelom obitelji i prijateljicama.

Mountain family home Nola Ivano – priuštite si nezaboravno iskustvo!

Drvena vila Mountain family home Nola Ivano u rustikalnom izdanju nalazi se u Delnicama, svega 36 kilometara od Nacionalnog parka Risnjak. Okružena prirodom nudi privatnost i istinski odmor za dušu.

Objekt Mountain family home Nola Ivano sadrži četiri spavaće sobe, tri kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt, to jest na planine.

Također, u sklopu mirne oaze nalazi se fitness-centar, igralište za djecu, jacuzzi, prostrana terasa, vrt te oprema za roštilj – sve što vam je potrebno za savršen odmor. U ovoj planinskoj kući gostima su također na raspolaganju vrt, oprema za roštilj, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Proljetni period je idealno vrijeme za posjet obiteljskoj kući Nola Ivano, jer osim što možete uživati u predivnom interijeru, zaputite se na pješačenje i uživajte u buđenju prirode.

Objekt Mountain family home Nola Ivano smješten je u blizini Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja te Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca, stoga je idealno središte iz kojeg se možete uputiti na izlet tijekom vikend odmora.

Ako je i vama dosta tmurne i hladne zime te želite promjenu dođite i sami se uvjerite u sve blagodati koje Mountain family home Nola Ivano pruža.