FOTO by Netflix

Film

“Čovjek s 1000 djece” – novi Netflixov dokumentarac koji govori o muškoj izopačenosti!

Viktoria Mikulić 05. srpnja 2024.

Jonathan Meijer, nizozemski YouTuber koji je optužen da je otac više od 500 djece, prevario je brojne ljude diljem svijeta.

Još jedan tjedan i još jedan izopačeni sudionik u Netflixovoj seriji zbog kojeg ne mogu, a da se ne upitam sljedeće: Zašto jednostavno ne sravnimo ljudsku civilizaciju sa zemljom i počnemo iznova, ili je predamo majmunima i vidimo hoće li oni biti bolji?

Ova jeziva kriminalistička serija otkriva slučaj čovjeka fiksiranog na to da ima što više djece. Pripremite se za novi nivo ljudske bolesti.

Nova dokumentarna serija pod nazivom: “Čovjek s 1000 djece” prati priču o višestrukom ejakulatoru Jonathanu Meijeru, Nizozemcu za kojeg se čini da je proputovao cijeli svijet donirajući svoju spermu u što više klinika i u što je više zemalja mogao.

Da ne spominjemo i pronalaženje vremena za davanje nebrojenih donacija ženama koje su radije privatno nabavljale svoju spermu i izbjegavale pravila banaka sperme o anonimnosti donora i zabranili kontakt davatelja spolnih stanica s bilo kojim potomkom dok dijete ne navrši 16 ili 18 godina, ovisno o nacionalnim propisima.

Iz nepostojanja bilo kakvog načina provedbe ionako slabih pravila koja zabranjuju donatorima da daju previše materijala jasno je da muškarci, ako tako odluče, mogu iskorištavati ovaj “loš sustav” gotovo beskrajno.

Homoseksualni par Suzanne i Natalie upoznale su ga kao privatnog donora, bile su impresionirani njegovim dobrim izgledom, zdravljem i inteligencijom – posebno nakon njihovog čudnog susreta s prvim donorom kojeg su upoznale, uznemirujućim ćelavim muškarcem s ožiljcima koji nije izgledao kao “simpatični, ljubazni” profil koji je postavio na web stranicu koju su koristili.

Meijer im je rekao da planira donirati do pet obitelji i bile su presretne što su one jedne od odabranih. Suzanne i Natalie sada imaju dvoje djece s njim.

Često je koristio liniju samo za pet obitelji. Kad su se sumnje konačno probudile, primatelji su se počeli udruživati ​​u Facebook grupu.

Mapirali su njegova putovanja putem njegovih YouTube videa i usporedili ih s popisima donatora u obližnjim bankama sperme. Postupno je postalo jasno da to nije altruistični hipijevski mladić kojeg su upoznali, već netko fiksiran na to da ima što više djece, bez obzira na rizike krvnog srodstva i potencijalnog nesvjesnog incesta.

Prema onome što su mogli saznati, vjerojatno je do sada proizveo 3000 djece. Iz osobnog iskustva Nicolette, koja je unutar svog kruga prijatelja i prijateljevih prijatelja shvatila da je šestero koristilo Meijerovu spermu kako bi dobili svoju djecu, potencijalni razmjeri i rizici njegove izopačenosti bili su užasni.

Odbio je njihove molbe da prestanu ugrožavati budućnost njihove/svoje djece, pa su se obratili zakonu. Dokumentarac prati priče žena od početne radosti trudnoće do razotkrivanja užasa, okupljanja žrtava i eventualnog sudskog spora koji pokreću protiv Meijera da mu se doživotno zabrane donacije, pod prijetnjom kazne od 100.000 eura za svaku.

Ovdje možete pogledati trailer:

Ovo je navodno prvi slučaj da je muška tjelesna autonomija obuzdana na ovaj, ili možda bilo koji, način.