FOTO by Amazon

Zabava

Čovječe ne ljuti se od sada se igra s čašicama punim vašeg omiljenog pića!

Antonija Andabak 26. rujna 2021.

U ovoj se igri sigurno nitko neće naljutiti!

Društvene igre odavno imaju svoju vojsku obožavatelja koji kao hrčci skupljaju sve novitete na tržištu i svoje vikende provode igrajući ih s prijateljima. Bez obzira na to jeste li fan društvenih igara ili ne, sve igre koje uključuju i cugu pun su pogodak i za početnike!

Pritom ne mislimo na piće koje ispijate tijekom igranja već piće koje je sastavni dio društvene igre! Jednu takvu, iz Oldschool kategorije, pronašli smo na web shopu Amazon te se momentalno “zapalili” za ideju kupovine i naravno igre na svim društvenim okupljanjima!

Čovječe ne ljuti se” zove na otpuštanje kočnica te garantira neponovljivu zabavu pir kojoj je jedino bitno da čašice napunite svojim omiljenim pićem te igrate u granicama odgovornog.

Ovu igru kakvu poznajemo iz djetinjstva gdje smo se beskrajno ljutili kad bi figurica suparnika “pregazila” i došla na naše mjesto do kojeg smo “doskakutali” teškom mukom.

A sada ova odrasla verzija dozvoljava da sve figurica zamijenite mini čašicama i igrate na razini odraslih osoba.

Pravilo koje treba slijediti je identično onome s klasičnim figuricama koje trebate pomicati bacanjem kockica te poredati na polja označena bojom vaše figurice. U ovom slučaju, ako suparnik čašicom dođe na vaše mjesto, pijete iz te iste čašice. Zvuči zabavno zar ne?

Ova verzija “Čovječe ne ljuti se” sigurno neće naljutiti niti jednog igrača, te bismo jedno mogli pretpostaviti da bi bila prožeta salvama smijeha, osobito kako vrijeme prolazi.

Idealan poklon za rođendan, kao i glavni rekvizit za razna okupljanja poput djevojačkih ili momačkih kada treba nečim zabavnim započeti večer.

Ako vas je ova igra osvojila, možete je naručiti na OVDJE na web shopu Amazon.