Zabava

Cousin Tattoos ideje za vas i vašu najbolju prijateljicu koja je ujedno i – vaša sestrična!

Antonija Andabak 14. travnja 2020.

Matching tattoo za vas i vašu sestričnu uvijek je dobra ideja!

Obitelj i prijatelji jedni su od najvažnijih ljudi koje imamo u našem životu. Kada god imamo naporan tjedan ili nam se dogodilo nešto fenomenalno, savjet i podrška koju oni mogu dati-neprocjenjiva je, oni su prvi na liniji koje ćemo zvati.

Zato mnogi od nas te odnose žele obilježiti, da ih upravo to obilježje podsjeća na nevjerojatnu osobu s kojom imamo toliko toga zajedničkog. Mnogima je to upravo osoba s kojom su povezani kroz roditelje, a nije brat ili sestra već vaša sestrična!

Ako ste skupa odrastale, dijelile tajne, doživljavale nevjerojatne izlaske i putovanja, osigurale svojim roditeljima nekoliko sijedih, onda bi vas ove slatke tattoo ideje mogle navesti da vaše neraskidivo prijateljstvo obilježite za – zauvijek.

Ljupkim matching tetovažama možete prijateljstvo podići na viši nivo, ali uvijek imajte na umu da, ako vam je to prva tetovaža, da napravite nešto s čim ćete se obje osjećati ugodno, osobito ako znate da ćete dobiti permanentan ukras. Za mnoge, to će predstavljati sentimentalnu vrijednost jer će identične tetovaže dokazati koliko ste daleko spremni ići za prijateljstvo.

Imate fetiš na tetovaže? Donosimo 20 božanstvenih cvjetnih primjeraka!

Izdvojili smo desetak Cousin tattoos za vas i vašu BFF, a one su mahom neupadljive, manje veličine, štosne, zabavne i s porukom! Pronađite svoju inspiraciju i počastite se jednom ukrasom koji će govoriti više od riječi!