FOTO by YouTube

Zabava

Courteney Cox izvela popularni “Monica i Ross ples” s Ed Sheeranom

admin 31. svibnja 2021.

Pogledajte video

Otkako se prošli tjedna emitirao ‘reunion’ kutne serije “Friends” uzbuđenje ne jenjava, a oni najveći obožavatelji i dalje prepričavaju najzanimljivije trenutke sa snimanja.

Ed Sheeran jedan je od velikih obožavatelje popularne serije, a kao dugogodišnji prijatelj s glumicom Courteney Cox, odlučio je napraviti popularni “The Routine dance” kojeg su prvi otplesali Monica i Ross.

Ljubitelji serije odmah će se sjetiti šeste sezone u kojoj Monica i Ross odluče izvesti svoju srednjoškolsku plesnu rutinu. Nadali su se da će im plesna točka pružiti priliku da se proslave i da postanu zvijezde, a iako im plan nije uspio ples je ostao ikonski.

Courteney i Ed prijatelji su od davne 2013. godine kada su se upoznali na jednoj zabavi, a izvođenje ove plesne točke bio je jedan od najizazovnijih trenutaka njihovog poznanstva.

Još nije poznato koliko je Ed Sheeranu trebalo vremena da nauči sve korake, ali sigurni smo da je, kao i svi obožavatelji, ovaj ples pogledao bezbroj puta i da je samo trebao utvrditi gradivo.

Objavivši video Courteney je napisala: Samo još jedan rutinski ples s prijateljom” dok joj je Ed na svojim društvenim mrežama odgovorio – “…ovog smo vikenda imali svoju vrstu okupljanja”.