FOTO by Benetton

Moda

Cool Benetton ruksaci u tri IT boje bit će jedni od prodavanijih accessoriese-a ove sezone!

Antonija Andabak 28. rujna 2020.

Ljubiteljice ruksaka vjerojatno više ne mogu zamisliti da nose torbice na jedno rame...i vi ste u toj skupini?

Baš tako, toliko obožavate imati slobodne ruke, a s druge strane imati sve stvari sa sobom pri čemu vas ne bole ramena pri nošenju torbe, doista je neprocjenjiv osjećaj kojeg se mnoge, uključujući i vas, ne žele odreći. Posve razumljivo.

Neovisno o nadolazećim trendovima, ako ste u skupini onih koji u rubrici “accessories” traži samo ruksake, nastavite čitati dalje jer za vas donosimo pravu poslasticu kada je riječ o modnim dodacima!

Tražeći kvalitetne ruksake koji ne podliježu trendovima s uzorcima, složili smo se u jednom – Benetton ima najbolju ponudu istih po, rekli bismo, prihvatljivoj cijeni ako gledate dugoročno, te da vas isti neće “iznevjeriti” pri svega samo par nošenja.

Riječ je o ruksaku koji dolazi u tri klasične jesenske boje: crvenoj, camel i crnoj boji. Zaobljenog su oblika te dovoljno veliki da smjestite, osim esencijalnih, mnoge vaše omiljene stvari bez čega ne idete iz kuće: bočice vode, makeup-a, kreme za ruke i drugih vama potrebnih stvari.

Ruksaci su napravljeni od imitacije kože, stoga će biti odličan izbor za osobe koje izbjegavaju kupovinu obuće, odjeće i accessoriese-a izrađenu od prave kože, a ono što osvaja definitivno su gore spomenute boje koje u Benetton izvedbi izgledaju mnogo skuplje od njihove cijene koja trenutno iznosi 479,00 kn.

Kao što smo rekli, dugoročno gledano-isplativ je komad kojeg ćete uz pravilnu brigu nositi minimalno pet sezona, ako ne i duže jer su ruksaci zahvalan accessories za vrijeme odlazaka na putovanja, koncerte, shoppinga, fotografiranja, čuvanja male djece, kada možete imati obje slobodne ruke za omiljene aktivnosti.

Ako su i vas osvojile, možete ih kupiti online OVDJE ili jednostavno posjetiti Benetton trgovinu i zapikirati jedan od ova tri predivna ruksaka!