FOTO by converse.com

Moda

Converse valentinovske starke ispunile su naša srca!

Viktoria Šafranić 10. veljače 2021.

Bez obzira kakva nas vremenska prognoza dočekala u nedjelju, želimo ove preslatke bijele modele uz sebe!

Starke su kultna obuća koje je već desetljećima sinonim za najbolje streetstyle kombinacije, posebice uz T-hirt i traperice. Conversice su jedne od najprodavanijih tenisica koje malo tko ne prepoznaje, baš kao i Superstar modele.

Njihov autentičan i ležeran dizajn jednako privlači zaljubljenike u sport i modu, jer svojim izgledom i udobnošću obuhvaćaju sve navedeno.

Starke su idealne za svaki dan, ali i za neke posebne prilike. Često znamo vidjeti i mladenke kako u toku vjenčanja skidaju potpetice i oblače par Covnversica, u kojima mogu plesati još dugo u noć.

Za taj poseban dan biraju personalizirane modele, s motivima u ljubavnom ruhu.

Osim za gradski asfalt i plesni podij, Converse tenisice rezervirane su za mnoštvo drugih casual aktivnosti.

Povodom Valentinova, slavni brend predstavio je niz primjeraka koji će osvojiti sve one romantične duše. Unutar asortimana, može se pronaći nekoliko boja, no smo izdvojili one u bijeloj boji koje prizivaju proljetne dane. Posvuda su ukrašene motivima crvenih i crnih srca koji se nalaze na gornjištu, potplatu kao i žnirancima, kao i šarmantnim natpisima.

One dolaze u visokom i niskom izdanju i bez obzira što su namijenjene za najzaljubljeniji dan u godini, izvrsno će pristajati uz sve proljetne kreacije, a bit će i idealne suputnice ukoliko planirate vjenčanje u 2021. godini.

Za više informacija o novim modelima, posjetite službenu Converse stranicu gdje ćete pronaći i odjevne komade.