FOTO by Converse

Moda

Converse predstavio svoja 2 blagdanska modela

admin 03. studenoga 2023.

Medenjak se penje na bor...

Kao što to obično biva, čim završi Noć vještica kreće blagdanski period koji sa sobom nosi puno radosti i dobrih osjećaja. Ako ste do sada uspjeli, uskoro nećete moći napraviti nekoliko koraka, a da vas na svakom uglu dočekaju lampice, miris kuhanog vina ili prigodne božićne pjesme.

Svi brendovi trude se biti što više festive i predstavljajući svoje blagdanske modele, a upravo smo naišli i na perjanice modnog brenda Converse sa svojim klasičnim Chuck 70 modelom.

Converse Chuck 70 blagdanski modeli
Foto: Converse

Točnije, radi se o dva modela, jednom u zelenoj, a drugoj u smeđoj boji, svaki ispunjen svojim prigodnim motivima.

Converse Chuck 70 blagdanski modeli
Foto: Converse

Predstavljajući svoje modela sa 2 različita blagdanska elementa, na jednom modelu možemo vidjeti medenjake dok je drugi rezerviran a sobove.

Iako oba modela prikazuju blagdane na svoj način moramo priznati da nam je u oko više upao zeleni model koji ipak podsjeća na bor, dok im zlatna zvijezda daje im dodati festiv izgled.

Converse Chuck 70 blagdanski modeli
Foto: Converse

Osim njega možemo vidjeti i mali slatki medenjak s kapicom koji, baš kao najiskusniji planinar ima cilj doći na vrh. Smeđi model je sladak, ali čak ni slatki sob u trku nije dovoljan da promijenimo naše mišljenje oko favorita.

Converse Chuck 70 blagdanski modeli
Foto: Converse

Uskoro bi trebali imati više informacijama o točnom datumu dolaska kao i cijeni, ali na službenoj Converse stranici možete pratiti i saznati sve detalje.