FOTO by Mango

Moda

Comfy kolekcija iz Manga donosi desetak preudobnih noviteta nude nijansi!

Viktoria Mikulić 14. rujna 2020.

Cozy odjevni predmeti koji će nam u narednoj sezoni postati svakodnevica

Ovih dana u velikoj smo nedoumici. S jedne strane gode nam visoke temperature i još nismo u potpunosti spremni pustiti ljeto, no istodobno žudimo za jesenskim danima koji na gradske ulice donose najimpresivniju paletu boja.

Uskoro nas očekuju svježa jutra, ugodna popodneva i prohladne večeri koje ćemo nadopuniti slojevitim odijevanjem.

Ako još uvijek niste spremni izbaciti ljetnu garderobu i zamijeniti je toplijim komadima, učinite to postepeno tako da dodate nekoliko vesti, pulovera, kardigana koji su idealni za prijelazno razdoblje..

Mango je lansirao novu comfy kolekciju koja nam donosi desetak jesenskih favorita u nude nijansama. Mekana vesta s kapuljačom, cozy pulover, haljine i hlače od finog pletiva, svaki od ovih odjevih predmeta pružit će osjećaj ugode kamo god se uputili.

Bež tonovi uklopit će se gotovo uz svaki outfit, jednostavan ili upečatljiv. Također, ovaj comfy look možete začiniti efektnim modnim detaljem poput mikro torbice, komada nakita, marame i slično.

Iako je jesen često popraćena tmurnim vremenom, ovim zanosnim komadima itekako možete prkositi oblacima.

Štogod odabrali iz nove Mango linije, svaki naš korak bit će ležeran te će nam pružati onaj najdivniji osjećaj koji se inače javlja samo kada smo u svoja četiri zida.

U galeriji čekirajte novu kolekciju zajedno s cijenama:

Za više detalja o novoj Mango kolekciji, posjetite njihovu službenu stranicu.