FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Comeback ružičastog drvca – tko prvi njegovo!

Viktoria Mikulić 02. listopada 2023.

Nas nije oduševilo!

Do Božića nas dijeli manje od 90 dana i kada se osvrnemo, zaista ne znamo kako je godina tako proletjela.

Preplavljeni svakodnevnim obvezama i užurbanim načinom života, ponekad ne stignemo zastati i razveseliti se malim stvarima. No ususret Božiću, ponovno počinjemo osjećati čari leptirića u sebi nakon što ugledamo neke od božanstvenih blagdanskih dekoracija.

Ipak, zbog ove koju smo upravo pronašli, u nama ne prevladavaju leptiri već više čudenje. Na Nextu smo pronašli božićno drvce u ružičastoj boji i jednostavno ne znamo što bismo milili.

Pink drvce – za sve koji na svijet gledaju ružičastim naočalama!

Iako svaka roba ima svog kupca, u naš dom ovo drvce nikada ne bi kročilo. Ne mislimo da božićno drvce nužno mora biti nužno zeleno, no poanta je da je smirujuće i da nam pruža spokoj, dok ova kričava ružičasta boja radi upravo suprotno od toga.  

Možda bismo i razmislili o kupnji ove božićne jelke da dolazi u nježnom rozom tonu, međutim ova verzija nam nije nimalo privlačna. Ako ste vi drugog mišljenja, ružičasto božićno drvce možete pronaći po cijeni od 64 eura.

Budući da ne zauzima puno prostora, odnosno visoko je 180 centimetara i široko 48 centimetara, idealno će se uklopiti u svaku prostoriju, na stepenice ili u hodniku. Za kraj, jedno je sigurno, svi će ga primijetiti.