FOTO by Tezenis

Moda

„Come on, Barbie, let’s go party!“ – pidžame u kojima ćete ti i najbolja frendica provesti cijeli vikend!

Daria Lovrić 16. rujna 2022.

Bestie, kokice, gin i binganje omiljene Netflix serije! Zvuči kao vikend iz snova!

Iako smo se nedavno vratili s godišnjeg odmora imamo osjećaj kao da je bio prošle godine. Uz posao i svakodnevne obaveze jedva čekamo vikende kako bi se odmorili i napunili baterije. Početkom rujna često su i vikendi vrlo užurbani jer nekolicina parova odabire baš jesensko vjenčanje.

Iako obožavamo proslave i svečane lookove, veselimo se comfy odjeći i danu koji ćemo provesti kod kuće, posebice kada je ovako kišno vrijeme.

Must-have pidžame za „girls night“

Unutar nove Tezenis kolekcije pronašli smo preslatke Barbie pidžamice koje su nas odmah potaknule na razmišljanje o organiziranju sleepovera. Najbolje, frendice, koja kapljica gina i omiljena serija – ne može bolje!

Barbie pidžama -
Barbie pidžama – € 25,99

S obzirom na to da dolazi hladnije vrijeme, unutar Tezenis kolekcije možete pronaći duge pamučne pidžame s likom omiljene Barbie, ali i kratke satinirane modele u nježnoj ružičastoj.

Barbie pidžama 2
Barbie pidžama – € 29,99

Osim pidžama, omiljeni brend lansirao je čarapice, majice i hoodice, te nekoliko dječjih odjevnih komada.

Barbie majica – € 22,99
Barbie čarapice
Barbie čarapice – € 3,99

Nas je posebno oduševila kolekcija donjeg rublja i Barbie ogrtač u bubble-gum rozoj. Kućni ogrtač dugih rukava krasi Barbie logo od štrasa na leđima.

Barbie ogrtač
Barbie ogrtač – € 22,99

Kako bi vaša večer prošla što bolje odaberite večernji outfit iz Barbie Tezenis kolekcije, pripremite razne snackove, omiljena pića, slastice i listu najboljih Netflix serija od kojih se nećete odvajati!

Naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji i pronađite svoj IT look: