Iće & piće

Čokoljupci, jeste li spremni za novo čokoladno otkriće?

Viktoria Šafranić 24. srpnja 2018.

Nova poslastica Dr. Oetkera - čokoladna pizza s hrskavim tijestom!

Jeste li ikada razmišljali o spajanju dvije omiljene delicije, pizze i čokolade? Zasigurno jeste baš kao i većina nas, ali nikada to nismo isprobali. Dr. Oetker osmislio je neodoljivu kombinaciju – slatku pizzu – koja vam donosi 3 vrste čokolade u čokoladnom umaku na hrskavom tijestu!

Fina ribana mliječna čokolada, komadići mliječne i bijele čokolade – jedinstven nadjev na hrskavo-tankom tijestu pizze Ristorante!  A pizza Dolce al Cioccolato po prvi puta u ponudi s okusom čokolade, nadjevena finim umakom od čokolade koji užitak u pizzi čini savršenim.

Andrea Andrassy već nekoliko dana intrigira fanove slatkim sastojcima te su morali pogoditi što ona to sprema, no samo rijetki su u tome uspjeli. Antonija Blaće također je isprobala čokoladnu pizzu i ostala oduševljena te kratko napisala: ’10 minuta na 200 stupnjeva and Voila. Magic happens. Slatka pizza s čokoladom. Pre je!”

Mi planiramo ovaj slatki grijeh probati još danas, a ako biste je htjeli i vi isprobati, zavirite na Instagram profil Andree Andrassy i Antonije Blaće koje nagrađuju dvoje najsretnijih s ovim prefinim novitetom.

https://www.instagram.com/p/BlkYRYJAv0R/?taken-by=andreaandrassy