FOTO by Firebox

Iće & piće

Čokoladne shooter čaše su sve što trebamo ovog vikenda!

admin 05. studenoga 2021.

Vrijeme je da napravimo svoju verziju Griotta

Vikend je pred nama i svi planiramo kako što kvalitetnije provesti dva nadolazeća dana. Odlazak u prirodu i uživanje u jesenskim pejzažima jedna je od najpopularnijih aktivnosti koja se prakticira ovih dana. Jesenske boje u kombinaciji žute, smeđe i crvene stvaraju čarobne krajolike koje nas mame da navučemo najudobnije tenisice i prepustimo se kilometrima šetnje.

Netko će vikend iskoristiti za posjet rodbini, dok će ga neki provesti u pospremanju doma i pripremu za nadolazeće blagdane. Ako ste među onima koji plan još nemaju vrlo je vjerojatno da ćete vrijeme provesti u toplini svog doma uz omiljenu seriju i grickalice.

Alternativa je ta da pozovete i nekoliko prijatelja te organizirate večer društvenih igara u kojem je čašica alkohola neizostavan detalj vašeg druženja. Kako biste večer učinili slađom, a ispijanje alkohola zanimljivijim pronašli smo shooter čašice koje su napravljene od – čokolade!

Svi ljubitelji alkohola i čokolade više neće biti primorani uživati samo u Griottama već će moći složiti alkoholno-čokoladnu kombinaciju koja im najviše odgovara.

Hoćete li uskladiti čokoladnu priču Baileys likerom ili ćete ju “sasjeći” votkom i ginom, ove shooter čašice “trpe” sve i spremne su na svakakve kombinacije.

Napravljene su od najfinije belgijske mliječne čokolade i dovoljno su debele da izdrže nekoliko serija ispijanja.

Nakon što mislite da je vrijeme zamijeniti čašice, sve što trebate napraviti je pojesti ju i uživati u njenom bogatom čokoladnom okusu.

Ove čokoladne shootere pronašli smo unutar Firebox web trgovine, dolaze u pakiranju od 10 komada i s cijenom od 14.99£.