FOTO by Instagram @lanatheklingor / @xoxosonjakovac / @elladvornik

Zabava

Coca-Colin božićni kamion sutra stiže na Tomislavac! Jedva čekamo!

Daria Lovrić 07. prosinca 2022.

Pridruži se božićnoj čaroliji i stavi osmijeh na lice potrebitima!

Napokon je došlo vrijeme kada će se Zagrebom provozati prepoznatljivi Coca-Colin božićni kamion. U četvrtak 8. prosinca od podneva na Trgu kralja Tomislava moći ćete se pridružiti božićnoj čaroliji i uživati u Coca-Colinom osvježenju i fotografiranju s Djedom Božićnjakom.

Posjetitelji će moći uživati i u božićnoj CocaColaApp igrici, omiljenom osvježenju, a možete donijeti i poklone koje će za vas zamotati Djedovi pomoćnici.

Kamion možete posjetiti u periodu od 12:00 do 00:00 sati. I ove godine božićni kamion ima humanitarnu misiju, stoga svakako dođite i zajedno s Coca-Colom pomozite onima kojima je najpotrebnije.

Coca-Cola kamion na Tomislavcu
Coca-Cola kamion na Tomislavcu

Naše poznate influencerice Ella Dvornik, Sonja Kovač i Lana Klingor Mihić posjetile su Coca-Colin božićni kamion i podijelile na svojim Instagram profilima predivan ugođaj i pozvale svoje pratitelje na druženje

Naša pjevačica, majka tri predivne kćeri, poduzetnica, kreatorica ukusnih delicija i ljubiteljica pasa Lana Klingor Mihić objavila je video i otkrila da je još kao dijete bila fascinirana Coca-Colinim kamionom.

„Kad razmišljam što me u djetinjstvu najviše fasciniralo ne telki i najljepše dočaravalo euforiju Božića, onda je to bez sumnje #CocaCola božićni kamion! Onaj predivni, dugački, osvijetljeni kamion. Neki dan mi je stigao mail „Coca-Colin božićni kamion stiže u Hrvatsku“! Mislila sam da se netko šali. S tolikim uzbuđenjem sam to rekla svojoj djeci da ni sad nisam sigurna tko se od nas više veselio.“ –napisala je Lana ispod objave.

Ella Dvornik svojim je pratiteljima otkrila kako će 10.12. ponovno posjetiti božićni kamion i pozvala sve na druženje – „Svi znamo da božićno vrijeme počinje s #CocaCola kamionom, a ja sam kao već najpoznatiji fan Coca-Cole imala čast vidjeti kamion među prvima, i naravno, obukla sam se prigodno! Svi vi koji želite uživati u Coca-Cola kamionu možete to učiniti od 08-11.12. na Tomislavcu u Zagrebu te ću također biti tamo 10.12. pa semožemooo skupa i podružiti!“.

Jako se veselimo i moramo priznati da ćemo već ovog vikenda biti među prvima u redu ispred Coca-Cola božićnog kamiona!