FOTO by Zara

Moda

Coca-Cola T-shirt za €9,99 uklopit će se u sve ležerne kombinacije!

Daria Lovrić 25. siječnja 2023.

Ako još uvijek nemate Coca-Cola majicu, Zara ima ogromno sniženje!

Još od davne 1886. godine, globalni brend Coca-Cola razveseljava, inspirira i osvježava ljude diljem svijeta. Jasno nam je da nije najzdravija, međutim naprosto je obožavamo! Njezin prepoznatljivi okus odlično paše uz sva jela i tijekom raznoraznih druženja i proslava, neizostavan je dio našeg blagovaonskog stola.

Zara Coca-Cola crop majica
Zara Coca-Cola crop majica

Coca-Cola je osim kao piće, popularan detalj na mnogim drugim primjercima kao što su kućanski predmeti, modni detalji i odjevni komadi, a nama je za oko zapeo jedan Zarin primjerak koji škicamo već duži period.

Coca-Cola je glavni motiv na Zara T-shirtu!

Unutar Zara asortimana svoje je mjesto pronašao predivan crop-top s Coca-Cola motivima. Predivna majica okruglog ovratnika i dugih rukava odlično će se uklopiti u sve ležerne streetstyle kombinacije.

Krase je prepoznatljive Coca-Cola boje – crvena i bijela s logotipom marke te kratko rezani, širi dizajn.

Crop-top majica ležeran je odjevni predmet koji ćemo nositi u svim casual prilikama, poput druženja s frendicama, shoppingiranja, u šetnji, na vikend izletima i slično.

U crveno-bijelom izdanju i simboličnim natpisom, odlično će pristajati uz traperice mom-fit kroja, cargo i kratke hlače, no i uz plisirane ili denim suknje, posebice ako ih uparite s omiljenim bijelim tenisicama.

Ovaj preslatki primjerak trenutno je na sniženju i možete ga ugrabiti za €9,99, putem Zara web trgovine dok još uvijek ima dostupnih brojeva!