FOTO by Instagram @jaminonline / @its_a_bodega

Iće & piće

Coca-cola s okusom jagode – spoj voća i omiljenog gaziranog pića

Krešimir Šustić 15. lipnja 2020.

Ljetno voćno osvježenje s mjehurićima!

Svijet hrane i pića često nas zna iznenaditi novim okusima koje nismo zamišljali ni u najluđim snovima.

U siječnju 2020., ljubitelji najpopularnijeg gaziranog pića, bili su uzbuđeni zbog nove Coca-Cole s okusom jagode, koja donosi pravo ljetno osvježenje u čaši.

To je uzbuđenje uslijedilo i s ljubomorom, jer je voćni napitak pušten tek u Japanu, a sada se pojavio na policama trgovina u Americi, te se nadamo da će uskoro stići i u Lijepu našu.

Coca-Cola jagoda je sve što bismo željeli piti cijeloga ljeta jer je spoj najpopularnijeg gaziranog pića i slatke jagode nevjerojatno osvježavajuć.

Klasična boca od pola litre ovoga je puta prikladno ružičasta i prekrivena jagodama, a to ovo piće čini još više atraktivnim i vrijedi probati okus s kojim inače ne dolazimo u kontakt.

Ovo nije prvi put da su nas iz tvornice ovog popularnog pića iznenadili nečime drugačijim na što nismo navikli svaki dan.

Prije nekoliko godina bio je aktualan okus višnje, a u nekim od zemljama trenutno je aktualna Coca-cola s okusom vanilije, kao i ona s okusom češnjaka, limuna, jabuke i manga.

No, bilo bi u redu da i na našim policama osvane ovaj afrodizijak, kako bi ovoga ljeta imali novo omiljeno piće kojim bi gasili žeđ uzrokovanu visokim temperaturama.