Promo

Coca-Cola predstavila ograničenu seriju Star Wars bočica

PR 29. travnja 2019.

U obliku sferične kugle dizajnirane su da se uklope i ostanu vjerne estetici Zvjezdanih ratova

Coca-Cola je najavila ekskluzivnu suradnju s produkcijskom kućom The Walt Disney Company koja će posebno oduševiti posjetitelje Disneyevih tematskih parkova inspiriranih filmovima popularnog serijala Star Wars.

Coca-Cola je tako osmislila i dizajnirala posebne ambalaže svojih najpopularnijih pića koja će od 31. svibnja biti dostupna u tematskim parkovima Star Wars u Disneylandu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji i Disney Worldu u gradu Orlando u američkoj saveznoj državi Floridi gdje posjetitelje očekuju međugalaktička Coca-Cola, Diet Coke, Sprite i voda Dasani.

Limitirane bočice Coca-Cola pića u obliku sferične kugle dizajnirane su da se uklope i ostanu vjerne estetici Zvjezdanih ratova te djeluju autentično.

Primjerice, čepovi izgledaju kao kape droida, a imena i logo Coca-Cola brendova na ambalaži ispisana su na Aurebeshu, pismu galaktičkog “basic” jezika karakterističnog za ovaj znanstveno fantastični serijal.

Suradnja Coca-Cole i Disneyja ovjekovječena je i video spotom u kojem likovi Zvjezdanih ratova pronalaze osvježenje u škrinji punoj Coca-Cola pića.